Poseidon

Aan boord van dit prachtige intieme schip ontbreekt het u aan niets. De ongedwongen sfeer en hoogstaande service maken van elke reis een waar genoegen. Niet voor niets keren veel gasten regelmatig terug aan boord.

Kenmerkend aan het eigentijdse interieur van de Poseidon zijn de met zorg uitgekozen houtsoorten en warme stoffering. In de centraal gelegen hal met de receptie voelt u zich direct welkom. De lounge heeft comfortabele zitjes van waaruit u geniet van de voorbijglijdende omgeving, onder het genot van een cocktail, sapje of biertje. Het comfortabele restaurant op het hoofddek heeft grote ramen, net zoals alle hutten. Vanaf het ruime zonnedek geniet u optimaal van het uitzicht.

Nieuw: stoellift naar het hoofddek Vanuit de centraal gelegen hal kunt u per trap of stoellift naar het zonnedek en het lager gelegen restaurant. Ook de kamers op het hoofddek zijn per trap of stoellift (max. 120 kg) te bereiken

Uw kamer is met zorg samengesteld. Zo beschikt u over comfortabele bedden, een naar wens in te stellen airconditioning, televisie, kluisje, voldoende kastruimte om uw kleding netjes in op te bergen, een bureautje en een groot schuifraam. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet. Met uw mobiel, tablet of laptop kunt u via Wi-Fi zo het internet op. Overdag klapt de bemanning een bed op tot een bankje. Enige uitzonderingen zijn kamer 120 en 3, die hebben respectievelijk een stapelbed en drie lage bedden.

Vroege vogels kunnen voor het ontbijt al genieten van een vers kopje koffie of thee. Daarna serveren we in het restaurant een royaal ontbijtbuffet. In de loop van de ochtend serveren we koffie of thee in de lounge of met mooi weer op het zonnedek, soms met iets extra’s erbij. Bij de middagvaarten is er zelfs een High Tea. De lunch serveren we deels vanaf het buffet en deels aan tafel. Bij het 4-gangendiner, dat aan tafel wordt geserveerd, heeft u keuze uit verschillende hoofd- en nagerechten. Al uw uitgaven aan boord zoals consumpties, souvenirs en uw excursies worden op uw boordrekening geboekt die u aan het einde van uw reis zowel contant, met pin of met creditcard kunt betalen.

GRATIS WiFi op hele schip (beperkt ontvangst) in alle landen Eigenaar van het m.p.s. Poseidon en uitvoerder van de reizen met dit schip is Filmar B.V. - Oss.