Calypso

Op de Calypso voelt u zich meteen op uw gemak. De gezellige inrichting van de lounge, het prettige restaurant, de warme entourage en de gastvrije sfeer aan boord van dit mooie passagiersschip doen wonderen en zorgen voor een cruise die u zeker zal bevallen.

Het promenadedek heeft een comfortabele lounge met zitjes, banken, een dansvloer en een gezellige bar. De receptie en souvenirshop zijn gelegen in de centrale hal en het sfeervolle restaurant vindt u op het hoofddek. Maar u kunt natuurlijk ook naar buiten, bijvoorbeeld op het gedeeltelijk overdekte zonnedek met gemakkelijke stoelen en zelfs enkele fitnessapparaten.

Vanaf het promenadedek kunt u per trap of stoellift naar het restaurant en naar het zonnedek. De hut-accommodaties op het hoofddek zijn alleen per trap bereikbaar en het restaurant is alleen vanaf het promenadedek toegankelijk.

In uw hut vindt u alle comfort die u maar kunt wensen; een douche en toilet, airconditioning, televisie, grote ramen, een kluisje, een bureau en twee bedden. Overdag klappen we een van de bedden op en de ander bouwen we om tot een bankje. De B-hutten op het promenadedek hebben een opklapbed en een vast bed. Een van de driepersoonshutten op het promenadedek heeft een bovenbed. In de andere staan drie lage bedden.

Het ontbijt en de lunch staan voor u klaar op het buffet, maar het diner serveren we aan tafel. U kunt daarbij altijd kiezen uit twee verschillende hoofdgerechten.

GRATIS WiFi in de hal en lounge (beperkt ontvangst) in alle landen. Eigenaar van het m.p.s. Calypso en uitvoerder van de reizen met dit schip is VOF Lady Anne - Maassluis.