Azolla

De Azolla heeft ruimte voor 90 passagiers op haar drie dekken. Het schip is niet zo groot waardoor het ook prima uit de voeten kan op de kleinere vaarwegen. Deze flexibiliteit en de ongedwongen sfeer aan boord maken de Azolla bij veel reizigers favoriet.

Het deels overkapte zonnedek heeft gemakkelijke stoelen om heerlijk in te ontspannen. Er is zelfs een klein verwarmd zwembad met jetstream en enkele fitnessapparaten. De gezellige lounge met bar en restaurant vindt u op het promenadedek. En het hele schip, dus ook uw hut, heeft airconditioning.

Vanaf het promenadedek zijn het zonnedek en de midden- en achtergelegen hutaccommodaties op het hoofddek per trap en traplift bereikbaar. De in het voorschip gelegen hutten op het hoofddek 1 t/m 17 zijn uitsluitend per trap bereikbaar.

Alle hutten aan boord hebben een douche, toilet, televisie, kluisje, volop bergruimte en een airconditioning die u zelf kunt instellen. De B-hutten op het hoofddek zijn een fractie kleiner, net als de C-hutten die een tweepersoonsbed hebben dat maar aan een kant vrij is om in- en uit te stappen. Alle andere hutten hebben gewone eenpersoonsbedden, maar de driepersoonshut heeft een stapelbed. De hutten op het promenadedek zijn ideaal voor mensen die wat minder goed ter been zijn.

Ontbijt en lunch serveren we vanaf het uitgebreide buffet in het restaurant. De attente bemanning serveert het diner aan tafel. Hierbij heeft u dagelijks een keuze uit twee hoofdgerechten. Ze staan voor u klaar om uw reis tiptop te verzorgen. Consumpties aan boord boeken we op uw hutnummer, zodat u alles in één keer aan het einde van de reis contant, of met pin kunt afrekenen. Excursies en souvenirs gaan uitsluitend tegen contante betaling.

GRATIS WiFi op hele schip (beperkt ontvangst) in alle landen behalve België. Eigenaar van het m.p.s. Azolla en uitvoerder van de reizen met dit schip is Vranken River Cruises B.V. - Arnhem.