home > > reisomschrijving
Reisomschrijving Beschikbaarheid en prijzen

Kerstcruise Nederland en België (8 dgn.)


Donderdag 20 december: Arnhem - Cuijk

De inscheping voor deze kerstreis geschiedt te Arnhem. Vanaf 10.00 uur heten wij u van harte welkom. De prachtige kerstversiering geeft extra sfeer aan uw verblijf aan boord. Om 11.00 uur lichten wij het anker en zetten koers naar het in Limburg gelegen plaatsje Cuijk, waar wij in de loop van de middag zullen arriveren. De muzikant, die de gehele reis met u meevaart, zorgt voor een gezellige avond.

Vrijdag 21 december: Cuijk - Roermond

Tijdens het ontbijt lichten wij het anker en zetten koers naar Roermond. De combinatie van de historische binnenstad, de vele leuke winkels, de gezellige horeca en de evenementen maken uw verblijf in Roermond extra gezellig.

Zaterdag 22 december: Roermond - Maastricht

Maastricht maakt zich op voor de kerstperiode. Feestelijke lichtjes sieren de stad. De historische winkelstraatjes ademen de speciale kerstsfeer. Op het Vrijthof vindt u een ijspiste en tal van andere attracties die met kerst te maken hebben.

Zondag 23 december: Maastricht - Hasselt

In Hasselt brengen het kerstdorp en de reuzengrote kerstboom op het Molenpoortplein u in een heerlijk kerstroes. Een heerlijk hapje en een drankje overgoten met een flinke portie kerstmuziek wordt u ten gehore gebracht door verschillende koren, deze zorgen voor een onvergetelijke dag.

Maandag 24 december: Hasselt - Antwerpen

Via het Albertkanaal varen we verder naar het Bourgondische Antwerpen. In december is het gezellig kuieren in het kerstdorp op de Groenplaats. De sfeervolle kerstmuziek zorgt voor een unieke sfeer in het middeleeuwse centrum. We zullen de kerstnacht en ook eerste kerstdag doorbrengen in Antwerpen. Op deze speciale avond zal er nog een middernachtsnack geserveerd worden.

Dinsdag 25 december: Antwerpen (hele dag)

Vandaag staat de hele dag in het teken van Kerstmis. Terwijl u rondkijkt in het nabijgelegen centrum is aan boord de keukenbrigade druk in de weer met de voorbereidingen voor het heerlijke kerstdiner.

Woensdag 26 december: Antwerpen - Schoonhoven

We verlaten België weer en zetten koers naar onze Zilverstad, Schoonhoven. Een heerlijke wandeling door het stadje of een bezoek aan het Zilver- en Klokkenmuseum is zeker de moeite waard. 's Avonds is er aan boord een bruisend afscheidsfeest.

Donderdag 27 december: Schoonhoven - Arnhem

Via de Lek en de NederRijn varen we naar Arnhem waar we halverwege de middag deze onvergetelijke kerstreis zullen besluiten.

De reis wordt uitgevoerd door:

Bekijk beschikbaarheid en prijzen >>

Prijzen en boeken

Bekijk beschikbaarheid >>
v.a.
€,-

Foto's

 
Slideshow >>

Vaarroute 8 daagse cruise Kerstcruise Nederland en België

 

Bij deze cruise bieden wij u:

  • Welkomstcocktail
  • Hele reis levende muziek
  • Sfeervol Kerstfeest
  • Speciaal Kerstmenu