Zuid-Holland, Brabant, Zeeland en België (Combi 1+2)

Wij willen u zoveel mogelijk variatie en keus bieden. Daarom presenteren we gecombineerde cruises door Nederland en België die los zijn te boeken maar ook in onderstaande combinatie:

Maandag 24 augustus: Arnhem - Wijk bij Duurstede - Nieuwpoort

De inscheping voor deze reis vindt plaats in Arnhem. Zodra alle passagiers aan boord zijn varen wij via de Nederrijn naar Wijk bij Duurstede. De historische binnenstad herbergt tal van monumenten, zoals de Grote Kerk, molen Rijn & Lek en het oude Stadhuis op de Markt. Tijdens het diner varen wij via de Lek verder naar Nieuwpoort waar wij de eerste nacht van deze ontdekkingsreis zullen doorbrengen.

Dinsdag 25 augustus: Nieuwpoort - Kinderdijk - Dordrecht - Heusden

Vanaf Nieuwpoort varen we eerst naar Kinderdijk. Op de hoek waar de rivieren de Noord en de Lek samenkomen staan de 19 molens van Kinderdijk. De molens zijn rond 1740 gebouwd om de voeten droog te houden in de polder van Kinderdijk. Aan het begin van de middag varen we naar Dordrecht. We blijven hier de hele middag, dus er is voldoende tijd om één van de oudste steden van Nederland te ontdekken. Aan het einde van de middag vervolgen we onze reis naar Heusden waar we tijdens het diner arriveren.

Woensdag 26 augustus: Heusden - Den Bosch

Na vertrek uit Heusden komen we via het sluisje van Engelen aan in Den Bosch. De ligplaats is in de buurt van de Brabanthallen en voor vervoer naar het centrum wordt uiteraard gezorgd. Deze bourgondische hoofdstad van Brabant is bekend van de Bossche Bol en Zoete Lieve Gerritje. Verschillende rondvaarten(*) in en om de stad zijn mogelijk.

Donderdag 27 augustus: Den Bosch - Drimmelen - Hellevoetsluis

We verlaten Den Bosch al vroeg om rond koffietijd in Drimmelen aan te komen. Hier heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan een rondvaart(*) door het welbekende natuurgebied de Biesbosch. We vervolgen onze reis over de Amer en het Hollandsch Diep naar Hellevoetsluis, waar we de avond en nacht zullen doorbrengen.

Vrijdag 28 augustus: Hellevoetsluis - Gouda

Via het Spui en de Rotterdamse haven arriveren wij in de middag in Gouda waar een bezoek aan de Markt niet mag ontbreken. Gouda is onder andere bekend om zijn stroopwafels, kaas, kaarsen en aardewerk. In de historische binnenstad is het stadhuis het bekendste monument.

Zaterdag 29 augustus: Gouda - Rotterdam - Willemstad

Wanneer rond het middaguur de skyline van Rotterdam aan de horizon verschijnt, is voor een deel van de passagiers de reis ten einde. Indien gewenst, kan er gebruik gemaakt worden van een rechtstreekse bustransfer naar Arnhem. Dit dient u bij boeking op te geven. De passagiers die aan boord blijven voor het volgende traject kunnen Rotterdam gaan verkennen. Tijdens het diner gooien we de trossen los en varen we via de Noord en het Hollandsch Diep naar Willemstad.

Zondag 30 augustus: Willemstad - Zierikzee

Zierikzee heeft een rijke historie en staat bekend als monumentenstad. De stadspoort geeft toegang tot de gezellige binnenstad met vele winkeltjes. De haven ligt vol met schepen van de lokale mosselvissers. Op de terrasjes aan de Nieuwe Haven is het goed toeven. Het komen en gaan van schepen in alle soorten en maten is een prachtig schouwspel.

Maandag 31 augustus: Zierikzee - Veere - Middelburg - Vlissingen

De Zeeuwse folklore komt volop tot uiting in de plaatsen die vandaag op het programma staan. Allereerst maken wij een stop in Veere om na de middag via het Kanaal door Walcheren verder te varen naar de Zeeuwse hoofdstad Middelburg. Aan het begin van de avond vervolgen we onze reis naar Vlissingen.

Dinsdag 1 september: Vlissingen - Antwerpen

Nadat we de Westerschelde zijn overgestoken komen wij rond het middaguur aan in Antwerpen. Hier kunt u deelnemen aan een rondrit(*) door het havengebied. Na afloop wordt u naar het centrum van Antwerpen gebracht. Hier is o.a. de bekende winkelstraat de Meir die begint op de Groenplaats.

Woensdag 2 september: Antwerpen - Yerseke

Eenmaal terug op de Zeeuwse wateren leggen we aan bij Yerseke. Beroemd om haar mosselen, oesters, kreeften en andere heerlijke vissoorten die er dagelijks gevangen worden. In dit authentieke dorp beleeft u het leven van de visserij.

Donderdag 3 september: Yerseke - Gorinchem

Vanochtend richten wij de steven op Gorinchem. Deze, aan de monding van de Linge gelegen, vestingstad heeft door haar rijke geschiedenis vele monumentale gebouwen die het aanzien zeker waard zijn.

Vrijdag 4 september: Gorinchem - Woudrichem - Zaltbommel

In de ochtend steken we de rivier over naar het plaatsje Woudrichem, dat gelegen is nabij Slot Loevestein. Een bezoek aan het slot(*) behoort tot één van de mogelijkheden. Tijdens de lunch vervolgen we onze reis. Al van verre ziet u de stompe toren van Zaltbommel. In de gezellige vestingstad treft u naast leuke winkeltjes ook eeuwenoude gevels en stadswallen aan.

Zaterdag 5 september: Zaltbommel - Arnhem

We zijn alweer aan de laatste dag toegekomen. Over de Waal varen we naar Arnhem, waar om 14.00 uur de ontscheping zal plaatsvinden.

Salvinia

De bar en de dansvloer in de lounge zijn prima plekken voor een avond gezelligheid. Wilt u liever ontspannen? Neem dan eens plaats in een massagestoel. Vanuit de lounge kunt u zo de stuurhut binnenlopen. Hier staan banken vanwaar u op uw gemak de handelingen van de kapitein of de stuurman kunt volgen. Of u gaat eens het zonnedek op. Onder de overkapping staan enkele fitnessapparaten en diverse zitjes. Het ruime restaurant bevindt zich een dek lager en heeft natuurlijk grote ramen. Voorin het schip op het hoofddek vindt u een ontspanningsruimte met grote whirlpool, sauna, zonnecabine, fitnessapparatuur, massagestoel, toilet en een grote doucheruimte.

Meer informatie over de Salvinia vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is al vertrokken

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805