Zeeland, België, Maasroute en Limburg (Combi 2+3)

Wij willen u zoveel mogelijk variatie en keus bieden. Daarom presenteren we gecombineerde cruises door Nederland en België die los zijn te boeken maar ook in onderstaande combinatie:

Za 29 augustus: Bus transfer van Arnhem (bij te boeken voor € 5,- p.p.) - Rotterdam - Willemstad

De nieuwe passagiers heten we vanaf 17.00 uur welkom aan boord. Vanuit Arnhem kunt u met een rechtstreekse bustransfer naar Rotterdam. Dit dient u bij boeking op te geven. Degene die ook het eerste traject hebben meegevaren, kunnen Rotterdam gaan verkennen. Tijdens het diner gooien we de trossen los en varen we via de Noord en het Hollandsch Diep naar Willemstad.

Zo 30 augustus: Willemstad - Zierikzee

Zierikzee heeft een rijke historie en staat bekend als monumentenstad. De stadspoort geeft toegang tot de gezellige binnenstad met vele winkeltjes. De haven ligt vol met schepen van de lokale mosselvissers. Op de terrasjes aan de Nieuwe Haven is het goed toeven. Het komen en gaan van schepen in alle soorten en maten is een prachtig schouwspel.

Ma 31 augustus: Zierikzee - Veere - Middelburg - Vlissingen

De Zeeuwse folklore komt volop tot uiting in de plaatsen die vandaag op het programma staan. Allereerst maken wij een stop in Veere om na de middag via het Kanaal door Walcheren verder te varen naar de Zeeuwse hoofdstad Middelburg. Aan het begin van de avond vervolgen we onze reis naar Vlissingen.

Di 1 september: Vlissingen - Antwerpen

Nadat we de Westerschelde zijn overgestoken komen wij rond het middaguur aan in Antwerpen. Hier kunt u deelnemen aan een rondrit(*) door het havengebied. Na afloop wordt u naar het centrum van Antwerpen gebracht. Hier is o.a. de bekende winkelstraat de Meir die begint op de Groenplaats.

Wo 2 september: Antwerpen - Yerseke

Eenmaal terug op de Zeeuwse wateren leggen we aan bij Yerseke. Beroemd om haar mosselen, oesters, kreeften en andere heerlijke vissoorten die er dagelijks gevangen worden. In dit authentieke dorp beleeft u het leven van de visserij.

Do 3 september: Yerseke - Gorinchem

Vanochtend richten wij de steven op Gorinchem. Deze, aan de monding van de Linge gelegen, vestingstad heeft door haar rijke geschiedenis vele monumentale gebouwen die het aanzien zeker waard zijn.

Vr 4 september: Gorinchem - Woudrichem - Zaltbommel

In de ochtend steken we de rivier over naar het plaatsje Woudrichem, dat gelegen is nabij Slot Loevestein. Een bezoek aan het slot(*) behoort tot één van de mogelijkheden. Tijdens de lunch vervolgen we onze reis. Al van verre ziet u de stompe toren van Zaltbommel. In de gezellige vestingstad treft u naast leuke winkeltjes ook eeuwenoude gevels en stadswallen aan.

Za 5 september: Zaltbommel - Arnhem

We zijn alweer aan de laatste dag toegekomen van het tweede traject. Over de Waal varen we naar Arnhem, waar om 14.00 uur de ontscheping zal plaatsvinden voor de passagiers die ons vandaag verlaten. Om 17:00 uur komen de nieuwe passagiers aan boord. U heeft vanmiddag de gelegenheid om Arnhem te gaan verkennen.

Zondag 6 september: Arnhem - Grave

Aan het begin van de middag komen we in het vestingstadje Grave aan. Door de smalle straten met authentieke gevels en winkels heeft de stad haar oude sfeer behouden.

Maandag 7 september: Grave - Venlo

In de historische stadskern van Venlo treft u een diversiteit van winkels aan. Het stadhuis is het kroonjuweel van de Markt. Verschillende terrassen hebben daar uitzicht op.

Dinsdag 8 september: Venlo - Thorn - Maasbracht

Het Witte Stadje Thorn staat gedurende de middag op het programma. Tijdens een stadswandeling(*) komt u alles te weten over dit vroegere miniatuurstaatje uit de 10e eeuw. Aan het einde van de middag varen we door naar Maasbracht waar u nog een bezoek kunt brengen aan het Maas Binnenvaartmuseum(*).

Woensdag 9 september: Maasbracht - Maastricht

Rond de middag komen we aan in de Limburgse hoofdstad Maastricht. De oude panden in de binnenstad zijn een lust voor het oog. Na de lunch kunt u een stadsrondrit per schoolbus(*) maken, of een kijkje gaan nemen op het nabijgelegen Vrijthof. Hier kunt u op één van de gezellige terrassen genieten van een kopje koffie met een stukje Limburgse vlaai.

Donderdag 10 september: Maastricht - Roermond

We varen naar de plek waar de Roer in de Maas uitmondt, oftewel Roermond. Deze sfeervolle stad heeft een rijke cultuurhistorie. De koopjesjagers kunnen terecht bij het nabijgelegen outletcentrum.

Vrijdag 11 september: Roermond - Nijmegen

Aan het einde van de ochtend verlaten we de Maas en via het Maas-Waalkanaal bereiken we Nijmegen. Ondanks de hevige strijd die er in én om Nijmegen in de oorlog gevoerd is, treft u nog steeds vele oude gebouwen aan uit de rijke historie van Nijmegen. De St. Stevenstoren, de Grote Markt en de Barbarossa ruïne zijn slechts enkele voorbeelden.

Zaterdag 12 september: Nijmegen - Pannerden - Arnhem

Onderweg naar Arnhem maken we nog een korte stop in Pannerden. Op de splitsing van de Rijn in de Waal en het Pannerdensch Kanaal staat het kolossale bolwerk Fort Pannerden. Destijds gebouwd om de splitsing van de Rijn en de Waal te bewaken. Rond het middaguur zetten we koers naar Arnhem waar wij om 14.00 uur de reis zullen beëindigen.

Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805