Voorjaarscruise naar Maastricht Nieuw

Het is een genot om in het voorjaar door het Limburgse landschap te varen. Zeker als u weet dat het eindpunt Maastricht is. De sfeervolle stad aan de voet van de Sint-Pietersberg heeft volop bezienswaardigheden, zoals het bekende Vrijthof.

Donderdag 25 april: Arnhem - Nijmegen

Vanaf 16:00 uur ontvangen wij u graag aan boord van de Poseidon. Nadat u uw bagage heeft uitgepakt gaat deze korte reis van start. Om 18:00 uur gooien we in Arnhem de trossen los en varen we naar Nijmegen. Na het diner kunt u nog een wandeling maken door de binnenstad. Nijmegen heeft een rijke geschiedenis en veel bezienswaardigheden liggen op loopafstand. De Waag op de Grote Markt, de Sint-Stevenskerk en het Valkhof zijn zeker de moeite waard.

Vrijdag 26 april: Nijmegen - Roermond

Terwijl u van het ontbijt geniet, begeven we ons op de Limburgse Maas. Aan het begin van de middag komen we aan op onze plaats van bestemming, Roermond. Deze sfeervolle stad, ook wel ‘Bruisend hart van Limburg’ genoemd, is rijk aan culturele bezienswaardigheden. Roermond heeft een gezellig winkelhart en een unieke ligging aan de Maasplassen. De binnenstad met haar mooie pleinen herbergt een schat aan historische bouwwerken, zoals kerken en oude handelshuizen.

Zaterdag 27 april: Roermond - Maastricht

Na aankomst in Maastricht kunt u deelnemen aan een rondrit(*) door Maastricht. Uiteraard kunt u ook op eigen gelegenheid het centrum van Maastricht verkennen. Dit bestaat vrijwel geheel uit oude panden met prachtige gevels en er zijn terrassen en winkels in overvloed. Een wandeling naar het centraal gelegen Vrijthof raden wij u dan ook zeker aan.

Zondag 28 april: Maastricht - Venlo

In de historische stadskern van Venlo treft u een diversiteit aan winkels. Het stadhuis is het kroonjuweel van de Markt. Aan boord kunt u zich opgeven om vanmiddag de prachtig aangelegde kastelentuinen(*) in het nabij gelegen Arcen te bezoeken.

Maandag 29 april: Venlo - Arnhem

De laatste dag van deze reis is al weer aangebroken. ’s Morgens kunt u nog even genieten van de Limburgse landschappen. Rond 14.00 uur komt onze thuishaven Arnhem in zicht. Hier sluiten wij deze geweldige reis af met een hartelijk ‘Tot Ziens’.

  • Welkomstcocktail
  • Koffie en thee inclusief
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Gratis glas wijn bij het diner
  • Eén avond met live entertainment
  • Captains Dinner
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is al vertrokken

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805