Spijs & Wijn op de romantische Rijn Nieuw

Tijdens deze Rijnreis langs burchten & kastelen, wordt u op culinair gebied tot in de puntjes verzorgd. Terwijl u geniet van de vele verwennerijen heeft u vanaf het water een prachtig uitzicht op mooie historische vestingen. Deze uitzichten worden afgewisseld met de door wijnranken beklede heuvels. Een gediplomeerde sommelier laat u bij ieder diner kennismaken met het smaakpallet van de lokale wijnen die hij zal presenteren.

Dag 1: Arnhem - Düsseldorf

Vanaf 16.00 uur ontvangen wij u graag aan boord. Nadat u uw bagage heeft uitgepakt, gaat de smaakbeleving starten. Tijdens de welkomstcocktail zal in de lounge de bemanning aan u worden voorgesteld waarna het diner in het restaurant geserveerd wordt. Ondertussen gooien we de trossen los om rustig naar onze eerste bestemming Düsseldorf te varen. In de loop van de avond kunt u onder het genot van een hapje en een drankje nader kennismaken met uw medepassagiers.

Dag 2: Düsseldorf - Bonn

Na het uitgebreide ontbijt heeft u de gelegenheid om Düsseldorf te verkennen. Deze stad biedt u een diversiteit aan mogelijkheden. De Altstadt laat u het oude gedeelte van Düsseldorf zien, terwijl u in de Medienhafen kennis maakt met de moderne architectuur. Tijdens de lunch vervolgen we onze reis naar Bonn. Waarna u in de middag kunt genieten van een High Tea in de lounge. ’s Avonds zal de muzikant zorgen voor achtergrondmuziek in de lounge, zodat u uw dag, geheel ontspannen kunt afsluiten.

Dag 3: Bonn - Koblenz

De ochtend brengen wij door in Bonn, de voormalige hoofdstad van West-Duitsland. Bij terugkomst aan boord bieden wij u een glaasje glühwein aan. Terwijl u geniet van een fingerfood lunch varen we door naar Koblenz. Deze handelsstad ligt ingeklemd tussen de Moezel en de Rijn. De Deutsches Eck, het punt waar de Moezel uitmondt in de Rijn, is een echte trekpleister. Vanmiddag kunt u in de lounge genieten van een apfelstrudel-demonstratie. Aan het begin van de avond bieden wij u een aperitief aan, waarna wij u uitnodigen voor het stijlvolle Galadiner.

Dag 4: Koblenz - Rüdesheim

Tot de lunch kunt u Koblenz nog verkennen, waarna wij onze reis vervolgen naar Rüdesheim. Wij varen over de romantische Rijn waar u geniet van prachtige uitzichten. In de middag passeren we de beroemde Loreley en worden er op het zonnedek heerlijke cocktails met canapés geserveerd. Aan het begin van de avond komen we in de wijnstad Rüdesheim aan. De middeleeuwse stadskern, evenals gedeelten van de stadsversterking, zijn bewaard gebleven. Na het diner laat de sommelier u tijdens een wijnproeverij kennismaken met de lokale wijnen.

Dag 5: Rüdesheim - Keulen - Emmerich

Op onze terugreis richting Keulen kunt u nogmaals genieten van de prachtige omgeving die aan u voorbij trekt. De lunch staat vandaag in het teken van Duitsland. Bij het Bayerische buffet zullen het braadstuk en sauerkraut met een glas witbier zeker niet ontbreken. In de loop van de middag komen we in de Domstad aan. De gotische kathedraal is de hoofdkerk van het aartsbisdom Keulen en tevens één van de grootste kathedralen van Europa. Aan boord kunt u deze middag een workshop ‘Lebkuchenhaus’ volgen onder leiding van een patissier. Na het Farewell Dinner varen we stroomafwaarts naar Emmerich.

Dag 6: Emmerich - Arnhem

Ook op de laatste dag draait alles om eten en drinken. De keukenbrigade heeft een uitgebreide champagnebrunch voor u samengesteld. Terwijl u met uw medepassagiers geniet, komt Arnhem alweer in zicht. Hier aangekomen nemen wij afscheid van u en wensen u een goede reis huiswaarts.

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Gehele reis live entertainment
  • Eén keer lokaal entertainment
  • Incl. selectie van lokale wijnen bij diner
  • Wijnproeverij aan boord
  • Workshop Lebkuchenhaus
  • High Tea
  • Farewell Dinner
  • Champagnebrunch

Rembrandt van Rijn

De entree op het promenadedek lijkt zo uit een chique hotel te komen. Verder naar voren vindt u de gezellige Captains-Corner, de lounge, met een dansvloer en een gezellige bar. Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u door de grote ramen een prachtig uitzicht op de omgeving.

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is al vertrokken

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

Selecteer uw hut(ten)

1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 2-pers.hut (2p. bed) 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 2-persoonshut Suite 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 1-persoonshut B 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-perssoonshut standaard 2-persoonshut standaard+ 2-persoonshut superior 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut suite Op deze hut loopt een optie Gereserveerd

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805..

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805