Rondje Nederland vanuit Rotterdam

Stap aan boord van de Horizon en vaar mee naar de mooiste steden in Nederland.

Let op: deze reis wordt uitgevoerd door en valt onder verantwoording van De Jong Intra.

Woensdag: Rotterdam - Utrecht

Om 16.00 uur kunt u inschepen op het mps Horizon in Rotterdam, waarna we vertrekken naar Utrecht. Hier zullen we in de loop van de avond aanmeren.

Donderdag: Zaandam en Alkmaar

Na een vroeg vertrek uit Utrecht komen we aan in het noorden van het land. Allereerst wordt en een bezoekje gebracht aan Zaandam, gelegen aan rivier de Zaan. Zaandam en een echte ‘Hollandse stad’. Hier zijn namelijk echte houten Zaanse huisjes en houten molens. Aan het einde van de middag komen we aan in Alkmaar.

Vrijdag: Alkmaar en Den Helder

Na de vorige dat in Alkmaar aangekomen te zijn, kunt u in de ochtend een bezoekje brengen aan de bekende kaasmarkt. Hierna varen we verder naar Den Helder, de meest noordelijke plaats van Noord-Holland.

Zaterdag: Makkum

Na een mooie tocht vanaf Den Helder komen we aan in Makkum. Ondanks dat het een klein dorpje is, heeft het een zeer gezellig centrum. Daarnaast is er nog een strand te vinden met een gezellige boulevard. Makkum is dus zeker een bezoek waard!

Zondag: Lemmer

Na het knusse Makkum komen we eveneens aan in een dorpje. Lemmer is erg populair onder de watersporters waardoor er veel te zien is. Lemmer wordt ook wel de ‘Poort van Friesland’ genoemd door de vele schepen die langs varen.

Maandag: Enkhuizen en Hoorn

In de vroege ochtend vertrekken we naar Enkhuizen. In dit stadje zijn nog duidelijk de kenmerken van de vroegere VOC te zien. Een bezoek aan de Stadsgevangenis en het Flessenscheepjes Museum zijn zeker de moeite waard! In de loop van de middag komen we aan in Hoorn. Hier is wederom een rijke geschiedenis te ontdekken doordat het vroeger één van de machtigste schepen van de VOC was.

Dinsdag: Schoonhoven

Aan het einde van de middag komen we aan in Schoonhoven, ook wel ‘de zilverstad’ genoemd. Deze stad staat bekend om het Nederlands Zilvermuseum, verschillende zilverwerkplaatsen en een gezellig historisch centrum. Hier zullen we nog verblijven tot de volgende ochtend.

Woensdag: Rotterdam

De laatste dag van onze reis is alweer aangebroken. We arriveren vroeg in de ochtend in Rotterdam na een mooie cruise langs verschillende Nederlandse steden en zullen na het ontbijt om ca. 09:30 ontschepen.

  • Welkomstcocktail
  • één avond live muziek
  • Captains dinner
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is al vertrokken

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

Selecteer uw hut(ten)

1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 2-pers.hut (2p. bed) 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 2-persoonshut Suite 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 1-persoonshut B 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-perssoonshut standaard 2-persoonshut standaard+ 2-persoonshut superior 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut suite Op deze hut loopt een optie Gereserveerd

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805..

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805