Rijn in Vlammen Nieuw

Deze nieuwe 6-daagse reis heeft wel een heel spectaculair hoogtepunt. We varen eerst langs interessante steden en gezellige dorpen zoals Keulen en Rüdesheim. In Linz sluiten we met de Da Vinci aan bij een konvooi schepen en kunt u al varend genieten van het vuurwerk langs de Rijn. Het prachtige Bengaalse vuurwerk tovert het landschap om in een sprookjessfeer. Eenmaal in Bonn bent u getuige van een schitterend vuurwerkspektakel in de Bonner Rheinaue. Een knallend feest om niet te missen!

Dinsdag 1 mei: Arnhem - Düsseldorf

Vanaf 16.00 uur bent u van harte welkom aan boord. Omstreeks 19.00 uur starten we de motoren en zetten koers naar Düsseldorf. Na het diner kunt u in de lounge kennis maken met uw medepassagiers. De muzikant die de gehele reis aan boord is, zal de avonden een extra gezellig tintje geven.

Woensdag 2 mei: Düsseldorf - Keulen

Al vroeg in de ochtend komen we in Düsseldorf aan. Na het ontbijt maakt u tijdens een stadswandeling(*) kennis met de prachtige binnenstad van Düsseldorf. De Altstadt met de gezellige terrassen en winkelstraten ligt op loopafstand van het schip. Rond het middaguur vervolgen we onze reis naar Keulen. Na het diner kunt u nog een heerlijke wandeling maken over de Rijnpromenade of door het centrum van Keulen.

Donderdag 3 mei: Keulen - Koblenz

Al vroeg verlaten we Keulen en zodra we de voormalige hoofdstad Bonn voorbij zijn, varen we niet veel later door een prachtige omgeving. We passeren pittoreske plaatsen zoals Königswinter en Andernach en af en toe vangt u tussen de bomen een glimp op van een burcht of ruïne. Aan het begin van de middag arriveren we in Koblenz. Bij deze strategisch gelegen handelsstad mondt de rivier de Moezel in de Rijn uit. In het centrum treft u naast diverse winkelstraten ook verschillende wijnhuizen met gezellige terrassen aan. Hier kunt u onder het genot van een kopje koffie of een wijntje even bijkomen.

Vrijdag 4 mei: Koblenz - Boppard - Rüdesheim

De hoog boven de rivier gebouwde burchten en kastelen én de veel besproken Loreley zorgen deze dag voor een schitterend panorama. Al vroeg varen wij naar het wijnstadje Boppard voor een korte stop. Zodra we de Loreley zijn gepasseerd komt onze volgende bestemming in zicht: Rüdesheim. Deze geliefde toeristenplaats heeft van alles te bieden. Tijdens een rondrit(*) door het centrum en de wijngaarden maakt u kennis met dit mooie stadje. Na afloop stapt u uit in het levendige centrum waar van alles te beleven is. De verschillende Weinstuben in de beroemde Drosselgasse en de vele winkeltjes bieden de gehele dag volop vertier. Aan het einde van de middag zal de kapitein u uitnodigen voor het Farewell Diner.

Zaterdag 5 mei: Rüdesheim - Linz- Bonn

Nog voor het ontbijt, varen we nogmaals over de Romantische Rijn richting Linz. Deze stad heeft de bijnaam Bonte stad vanwege de felgekleurde vakwerkhuizen. U heeft deze middag de tijd om het stadje te bezichtigen. Rond 21:00 uur gooien we de trossen los om ons bij het konvooi van schepen aan te sluiten. Terwijl we langzaam in het schemerlicht richting Bonn varen kunt u genieten van een spektakel van vuur en licht. De met fakkels en vuurwerk verlichte dorpjes en burchten geven de omgeving een magische en romantische sfeer. Tijdens deze indrukwekkende vaart kunt u op het zonnedek onder het genot van een glas champagne en canapés het prachtige vuurwerk aanschouwen. Eenmaal in Bonn zal de avond afgesloten worden met een alles overtreffende muziek- en vuurwerkshow die de hemel in prachtige kleuren zal oplichten. Daarna varen we rustig door richting Arnhem.

Zondag 6 mei: Bonn - Arnhem

De laatste dag is alweer aangebroken. Als afsluiting hebben wij een heerlijke champagnebrunch voor u klaar staan. Zodra we in Arnhem zijn aangekomen nemen we afscheid van u.

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Eén keer lokaal entertainment
  • High Tea
  • Gehele reis live entertainment
  • Farewell Dinner
  • Champagnebrunch
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Deze cruise kan niet worden geboekt

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

Selecteer uw hut(ten)

1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 2-pers.hut (2p. bed) 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 2-persoonshut Suite 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 1-persoonshut B 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-perssoonshut standaard 2-persoonshut standaard+ 2-persoonshut superior 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut suite Op deze hut loopt een optie Gereserveerd

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805..

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805