Randmeren en Friesland

Stap aan boord van de Horizon en vaar mee naar de randmeren en Friesland.

Let op: deze reis wordt uitgevoerd door en valt onder verantwoording van De Jong Intra.

Donderdag: Arnhem - Kampen

Om 09.00 uur kunt u inschepen op het mps Horizon in Arnhem, waarna we zullen vertrekken naar Kampen. We zullen hier aan het einde van de middag arriveren en blijven overnachten, waardoor u hier de avond nog vrij kunt besteden.

Vrijdag: Muiden

Vroeg in de ochtend vertrekken we naar Muiden. Hier kunt u heel de dag de staf ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld het Muiderslot of de Groote Zeesluis.

Zaterdag: Sneek

Na een lange, maar mooie tocht komen we aan in de het Friese Sneek. Deze stad beschikt over een historisch centrum met vele grachten en de Waterpoort. Het centrum is zeker de moeite waard om een rondje te wandelen en een kijkje te nemen.

Zondag: Franeker en Harlingen

Vroeg in de middag zullen we arriveren in Franeker; het stedelijk centrum van de provincie Franekerdeel. Het centrum beschikt over vele historische panden en musea. Daarnaast is de stad bekend door de sportklassieker kaatsen. Rond 18.00 uur zullen we verder varen naar Harlingen.

Maandag: Hoorn

In de middag komen we aan in Hoorn. Hier is een rijke geschiedenis te ontdekken doordat het vroeger één van de machtigste steden van de VOC was. Daarnaast beschikt deze stad ook over 300 monumenten. Naast de vele monumenten die de stad rijk is, beschikt de stad ook over vier havens.

Dindag: Wijk bij Duurstede

Vandaag komen we aan in Wijk bij Duurstede. Deze stad aan de Lek beschikt over een historische binnenstad met tal monumenten, waaronder Kasteel Duurstede, de Grote Kerk en de molen. Om een mooie wandeling te maken kunt u over de dijken wandelen, die een mooi uitzicht geven over de Lek.

Woensdag: Arnhem

’s Morgens vertrekken we uit Wijk bij Duurstede en varen we over de Rijn naar Arnhem waar we vroeg in de middag aankomen. Na de lunch volgt om 14.00 uur de ontscheping.

  • Welkomstcocktail
  • één avond live entertainment
  • Captains dinner
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is al vertrokken

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

Selecteer uw hut(ten)

1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 2-pers.hut (2p. bed) 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 2-persoonshut Suite 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 1-persoonshut B 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-perssoonshut standaard 2-persoonshut standaard+ 2-persoonshut superior 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut suite Op deze hut loopt een optie Gereserveerd

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805..

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805