Paascruise Rüdesheim Nieuw

Vier Pasen op het water tijdens deze heerlijke Paascruise. Dat is niet alleen ontspannen genieten, maar geeft u ook een prachtige kijk op steden als Koblenz, Rüdesheim en Bonn. Deze cruise kunt u uitstekend combineren met de 7-daagse Voorjaarscruise Nederland & België.

Vrijdag 10 april: Arnhem - Duisburg

U bent vanaf 11.00 uur van harte welkom aan boord. Nadat u uw koffers heeft uitgepakt staat er in het restaurant een heerlijke lunch voor u klaar. In de middag zal de bemanning aan u worden voorgesteld en kunt u alvast nader kennis maken met uw medepassagiers. In de loop van de avond arriveren we in Duisburg en kunt u nog een avondwandeling langs de Rijn of door het centrum van Duisburg maken.

Zaterdag 11 april: Duisburg - Keulen - Königswinter

Na de lunch arriveren we in Keulen. Vanmiddag kunt u deze prachtige Domstad met zijn vele bezienswaardigheden verkennen. Of u nu de kathedraal bezoekt of één van de vele musea, u zult geen moeite hebben om de dag in te vullen. Aan het einde van de middag vervolgen we onze reis naar Königswinter. Zodra we Bonn gepasseerd zijn verandert het landschap zienderogen. De omgeving wordt heuvelachtiger en het duurt niet lang meer voordat we de Burcht Drachenfels zien die hoog boven Königswinter uittorent.

Zondag 12 april: Königswinter - Koblenz - Boppard

Vandaag is het Eerste Paasdag. In het restaurant staat een heerlijk paasontbijt voor u klaar. Terwijl u geniet van het ontbijt zijn we onderweg naar Koblenz. Na aankomst in Koblenz kunt u op eigen gelegenheid al het moois ontdekken dat deze stad te bieden heeft. Maak een wandeling naar de Deutsche Eck, waar de Moezel in de Rijn verdwijnt. Of zweef met de kabelbaan over de Rijn naar de burcht Ehrenbreitstein. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over Koblenz en het Rijn- en Moezeldal. In de vesting zijn diverse musea en tentoonstellingen over de geschiedenis van het fort. Tijdens het diner gooien we de trossen los en varen we door naar het wijnplaatsje Boppard waar we gaan overnachten.

Maandag 13 april: Boppard - Sankt Goarshausen - Rüdesheim

Onderweg naar Rüdesheim maken we in de ochtend eerst een stop in het middeleeuwse stadje St. Goarshausen. Het centrum van Sankt Goarshausen is klein maar pittoresk. Zodra we onze reis vervolgen ziet u het, op een landtong in de Rijn gelegen, legendarische standbeeld van de nimf van de Loreley. Niet veel later passeren we de hoge rots de Loreley en maakt de rivier een scherpe bocht. Het duurt dan niet lang meer voordat we in Rüdesheim aankomen. Het gezellige wijnplaatsje is gelegen aan de Rijnvallei en staat bekend om haar vele wijnlokalen die vaak in historische vakwerkhuizen gevestigd zijn.

Dinsdag 14 april: Rüdesheim - Lahnstein - Andernach

Met de stroom mee varen we nogmaals over de Romantische Rijn. Rond het middaguur leggen we aan in Lahnstein. Aan de overkant van de Rijn staat, hoog bovenop de berg, het Slot Stolzenfels. Vanmiddag heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan een excursie(*) of om op eigen gelegenheid de omgeving te gaan bezichtigen. Tijdens het diner varen we nog door naar Andernach.

Woensdag 15 april: Andernach - Bonn - Krefeld

Het voetgangersgebied van Bonn is één van de grootste in Duitsland. In de gezellige smalle straatjes en aan de sfeervolle pleinen Münsterplatz, Marktplatz en Friedenplatz zijn veel winkels te vinden. Bekende winkelstraten zijn onder andere de Bonngasse, de Poststra?e en de volledig gemoderniseerde Friedrichstra?e. Maar ook voor de cultuurliefhebber heeft Bonn veel te bieden. In de middag zetten we koers naar Krefeld. ’s Avonds zal de kapitein u uitnodigen voor het Captains Dinner.

Donderdag 16 april: Krefeld - Arnhem

De laatste dag van deze reis is aangebroken. Na de brunch arriveren we rond 11.00 uur in Arnhem en nemen we afscheid van u. Wij hopen dat u heeft genoten van deze mooie en gezellige Paascruise.

  • Welkomstcocktail
  • Koffie en thee inclusief
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Twee avonden met live entertainment
  • Captains Dinner
  • Combineer deze cruise eens met de ‘Voorjaarscruise Nederland & België!
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805