Paascruise over de Rijn naar Rüdesheim Nieuw

Aan boord van de Statendam geniet u van de heerlijke voorjaarszon in het prachtige Rijndal. Tijdens deze mooie reis van zes dagen ontdekt u enkele parels van de streek, zoals het mooie Boppard en natuurlijk de eindbestemming Rüdesheim, een gezellige wijnplaats aan de Romantische Rijn.

Vrijdag 19 april: Arnhem - Düsseldorf

We heten u van harte welkom aan boord en vertrekken om 08.30 uur vanuit Arnhem. Tijdens onze tocht naar Düsseldorf heeft u alle tijd om dit gezellige schip te verkennen en de andere passagiers te ontmoeten. Aan het begin van de avond arriveren we in Düsseldorf, waar we onze eerste nacht door zullen brengen.

Zaterdag 20 april: Düsseldorf - Bonn - Andernach

Al vroeg varen we langs Keulen. Vanaf het schip heeft u een mooi uitzicht op de skyline van deze stad. Na de lunch leggen we aan in de voormalige hoofdstad van Duitsland, Bonn. Naast de vele musea en monumentale panden heeft Bonn een gezellig centrum. Aan het begin van de avond gaan we verder stroomopwaarts naar Andernach.

Zondag 21 april: Andernach - Boppard

Vandaag is het 1e Paasdag. In het restaurant wacht u een heerlijk en uitgebreid paasontbijt. Terwijl u van het ontbijt geniet zetten we de reis voort. Onderweg naar Boppard passeren we hoge rotspartijen met burchten en kastelen die het panorama nog mooier maken. We zullen rond het middaguur in Boppard arriveren. Deze midden in een wijngebied gelegen stad heeft een lange Rijnpromenade die u als vanzelf naar het romantische centrum met prachtige vakwerkhuizen leidt.

Maandag 22 april: Boppard - Rüdesheim

Zodra we de imposante Burg Rheinfels gepasseerd zijn verschijnt de legendarische Loreley. In het gezellige centrum van Rüdesheim kunt u een bezoek brengen aan Siegfrieds Mechanisches Musikkabinett, of het wijnmuseum. ’s Avonds heeft u nog de gelegenheid om een wandeling te maken door de beroemde Drosselgasse met zijn vele gezellige terrasjes.

Dinsdag 23 april: Rüdesheim - Keulen

Geniet deze ochtend nog even van het romantische Rijndal waar we doorheen varen. In de loop van de middag komen we in Keulen aan. De Dom van Keulen is al van verre te herkennen aan zijn twee grote torens. U heeft ruim de tijd om deze mooie kathedraal te bezoeken. In de lange autovrije winkelstraten kunt u in de vele winkels en warenhuizen naar hartenlust shoppen.

Woensdag 24 april: Keulen - Arnhem

De laatste dag van de reis is aangebroken. Om 14.00 uur leggen wij in Arnhem de loopplank voor u uit en is het weer tijd om afscheid te nemen. U zult met veel plezier terugkijken op deze uitzonderlijke Paascruise.

  • Avond eerder inschepen gratis
  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Gehele reis livemuziek
  • Captains Dinner
  • Afscheidscocktail
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is al vertrokken

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805