Paascruise Nederland Nieuw

Vier Pasen op het water tijdens deze heerlijke Paascruise. Dat is niet alleen ontspannen genieten, maar geeft u ook een prachtige kijk op steden als Hoorn, Enkhuizen en Deventer.

Zaterdag 31 maart: Arnhem - Zaandam

De inscheping van deze nieuwe Paascruise geschiedt op zaterdagochtend in Arnhem. Zodra iedereen aan boord is gooien we om 09.30 uur de trossen los en varen we naar onze eerste bestemming, Zaandam. Onderweg zal de bemanning aan u worden voorgesteld en kunt u nader kennis maken met uw medepassagiers. Na het diner kunt u nog een wandeling maken door het centrum van de stad die wereldwijd bekend is om de prachtige houten Zaanse huisjes en de mooie gekleurde houten molens.

Zondag 1 april: Zaandam - Hoorn

Vandaag is het eerste Paasdag. In het restaurant staat een heerlijk paasontbijt voor u klaar. Na het ontbijt kunt u de gehele ochtend gebruiken om het centrum van Zaandam of de Zaanse Schans te bezoeken. Tijdens de lunch vervolgen we onze reis naar Hoorn. Een leuke winkelstad met een sfeervol centrum. De levendige haven herbergt veel bezienswaardigheden uit het rijke VOC-verleden.

Maandag 2 april: Hoorn - Enkhuizen - Medemblik

Al vroeg varen we langs de kustlijn van het Markermeer naar het noorden. Het eerste plaatsje waar we vandaag aanleggen is Enkhuizen. In het verleden was Enkhuizen bekend om haar haringvisserij. Meer over de geschiedenis hiervan en het leven aan de Zuiderzee komt u te weten wanneer u een bezoek brengt aan het Zuiderzeemuseum. Aan het begin van de middag varen we verder het IJsselmeer op naar Medemblik. Deze in West-Friesland gelegen stad is vooral bekend door de watersport.

Dinsdag 3 april: Medemblik - Hasselt

Tijdens het ontbijt gooien we de trossen los en steken we het IJsselmeer over richting Hasselt. Via de IJssel en het Zwarte Water bereiken we aan het begin van de middag onze bestemming. Tijdens een wandeling langs de grachten en door de smalle straatjes krijgt u een goed beeld van het verleden van deze Hanzestad.

Woensdag 4 april: Hasselt - Deventer

We vervolgen onze reis verder stroomopwaarts op de IJssel naar Deventer. Deze stad behoort tot één van de oudste steden van Nederland. Het welvaren uit de gouden eeuw is nog steeds terug te vinden in de grote koopmanshuizen in de binnenstad. ’s Avonds wordt u door de kapitein uitgenodigd voor het Captains Dinner.

Donderdag 5 april: Deventer - Arnhem

De laatste dag van deze reis is aangebroken. Rond 14.00 uur arriveert het schip in Arnhem en nemen we afscheid van u. Wij hopen dat u heeft genoten van deze mooie en gezellige Paascruise.

  • Gratis avond eerder schepen
  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • High Tea
  • Twee avonden met live entertainment
  • Captains Dinner
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Deze cruise kan niet worden geboekt

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

Selecteer uw hut(ten)

1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 2-pers.hut (2p. bed) 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 2-persoonshut Suite 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 1-persoonshut B 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-perssoonshut standaard 2-persoonshut standaard+ 2-persoonshut superior 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut suite Op deze hut loopt een optie Gereserveerd

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805..

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805

Gerelateerde cruises