Paascruise naar Cochem

Aan boord van de Statendam geniet u van de heerlijke voorjaarszon in het prachtige Rijn- en Moezeldal. Tijdens deze mooie reis van zes dagen ontdekt u enkele parels van de streek, zoals het mooie Königswinter en natuurlijk de eindbestemming Cochem, een gezellige wijnplaats in het Moezeldal.

Vrijdag 30 maart: Arnhem - Düsseldorf

We vertrekken om 08.30 uur vanuit Arnhem. Tijdens onze tocht naar Düsseldorf heeft u alle tijd om dit gezellige schip te verkennen en de andere passagiers te ontmoeten. In het begin van de avond arriveren we in Düsseldorf, waar we onze eerste nacht door zullen brengen.

Zaterdag 31 maart: Düsseldorf - Königswinter - Andernach

Onderweg naar Königswinter varen we door enkele grote plaatsen zoals Keulen en Bonn. Vanaf het schip heeft u een mooi uitzicht op de skyline van deze steden. In de loop van de middag arriveren we in Königswinter, gelegen aan de voet van het Siebengebirge. Na het diner gaan we verder stroomopwaarts naar Andernach waar we zullen overnachten.

Zondag 1 april: Andernach - Cochem

Vandaag is het 1e Paasdag. In het restaurant wacht u een heerlijk en uitgebreid paasontbijt. Al vroeg hebben we de reis voortgezet naar Cochem. Nadat we bij Koblenz de eerste sluis gepasseerd zijn begeven we ons op de rustige Moezel. Het beroemde plaatsje Cochem is een gezellig en karakteristiek stadje. Met een bezoek aan de burcht(*) heeft u tevens een prachtig uitzicht op het stadje en het Moezeldal.

Maandag 2 april: Cochem - Koblenz

Geniet deze ochtend nog even van de omgeving. Tijdens de lunch komen we in Koblenz aan. Vanaf de ligplaats loopt u zo het centrum in. In de binnenstad zijn er op de pleinen veel gezellige terrasjes, Biergartens en wijnlokalen te vinden.

Dinsdag 3 april: Koblenz - Keulen - Krefeld

We varen met de stroom mee naar Keulen. De Dom van Keulen is al van verre te herkennen aan zijn twee grote torens. Hier kunt u deelnemen aan een stadsrondrit(*) waarmee u de mooiste bezienswaardigheden van Keulen te zien krijgt. Aan de lange autovrije winkelstraten kunt u op uw gemak de vele winkels en warenhuizen bezoeken. In het begin van de avond varen we verder naar Krefeld waar we zullen overnachten.

Woensdag 4 april: Krefeld - Emmerich - Arnhem

Onderweg naar Arnhem maken we nog een korte stop in Emmerich. Om 14.00 uur leggen wij in Arnhem de loopplank voor u uit en is het helaas weer tijd om afscheid te nemen. U zult met veel plezier terugkijken op deze uitzonderlijke Paascruise.

  • Gratis avond eerder inschepen
  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Gehele reis live entertainment
  • Captains Dinner
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Deze cruise kan niet worden geboekt

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

Selecteer uw hut(ten)

1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 2-pers.hut (2p. bed) 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 2-persoonshut Suite 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 1-persoonshut B 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-perssoonshut standaard 2-persoonshut standaard+ 2-persoonshut superior 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut suite Op deze hut loopt een optie Gereserveerd

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805..

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805