Paascruise door Nederland

Vier Pasen op het water tijdens deze heerlijke Paascruise. Dat is niet alleen ontspannen genieten, maar geeft u ook een prachtige kijk op steden als Gouda, Willemstad en Wijk bij Duurstede.

Vrijdag 19 april: Arnhem

U bent vanaf 20.00 uur van harte welkom aan boord. Nadat u uw koffers heeft uitgepakt zal de bemanning aan u worden voorgesteld en kunt u alvast nader kennis maken met uw medepassagiers.

Zaterdag 20 april: Arnhem - Schoonhoven

Nog voor het ontbijt gooien we de trossen los en varen we naar onze eerste bestemming, Schoonhoven. In dit plaatsje aan de Lek staat de zilversmeedkunst nog steeds centraal. Bewijs hiervan zijn de vele monumentale zilverwerkplaatsen en zilversmidwoningen, alsmede de enige vakschool voor goud- en zilversmid.

Zondag 21 april: Schoonhoven - Gouda

Vandaag is het eerste Paasdag. In het restaurant staat een heerlijk paasontbijt voor u klaar. Terwijl u geniet van het ontbijt vervolgen we onze reis naar Gouda. Deze mooie stad gelegen in het Groene Hart is vooral bekend om de kaasmarkt, kaarsen en haar heerlijke stroopwafels. In de binnenstad ligt alles op loopafstand. Wandel eens door de pittoreske straatjes en pak een gezellig terrasje vanwaar u het prachtige Stadhuis op de Markt kunt bewonderen. Ook kunt u deelnemen aan een rondvaart(*) met een trekschuit door Gouda.

Maandag 22 april: Gouda - Willemstad

Onze bestemming van vandaag, Willemstad, is één van de best bewaarde vestingsteden van Nederland. De gehele stad wordt omringd door vestingwallen. Binnen de wallen staan interessante gebouwen als het Arsenaal, het voormalige stadhuis en het Mauritshuis.

Dinsdag 23 april: Willemstad - Heusden - Gorinchem

Rond koffietijd arriveren we in Heusden. Wandel eens op uw gemak door het centrum dan krijgt u een goede indruk van deze historische plaats. Aan het begin van de middag varen we over de afgedamde Maas naar Gorinchem, alweer zo’n prachtige vestingstad. Naast de vele bezienswaardigheden kunt u ook heerlijk winkelen in de gezellige winkelstraten.

Woensdag 24 april: Gorinchem - Zaltbommel - Wijk bij Duurstede

Verder de Waal stroomopwaarts komen we in Zaltbommel aan. Al van verre is de stompe toren van de Sint Maartenskerk te zien. Via de Waterpoort loopt u zo het centrum binnen. Deze poort is de enige van de vijf stadspoorten die is overgebleven. De pittoreske straten met de karakteristieke gevels geven blijk van een rijke historie. Tijdens de lunch varen we door naar Wijk bij Duurstede waar u ’s avonds door de kapitein uitgenodigd wordt voor het Captains Dinner.

Donderdag 25 april: Wijk bij Duurstede - Arnhem

De laatste dag van deze reis is aangebroken. Rond 14.00 uur arriveert het schip in Arnhem en nemen we afscheid van u. Wij hopen dat u heeft genoten van deze mooie en gezellige Paascruise.

  • Welkomstcocktail
  • Koffie en thee inclusief
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • High Tea
  • Twee avonden met live entertainment
  • Captains Dinner
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is al vertrokken

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805