Over de Rijn van Keulen naar Boppard

Deze cruise begint met een bustransfer naar Keulen. Daar scheept u in voor een 5-daagse reis langs indrukwekkende plaatsen als Boppard, Koblenz en Düsseldorf. Onderweg geniet u natuurlijk van de prachtige omgeving en het frisse voorjaarsgroen.

Maandag 6 mei: Arnhem - Beek - Keulen (bustransfer) - Keulen - Andernach

Vanuit Arnhem vertrekt u om 09.30 uur per comfortabele touringcar naar Beek. Hier krijgt u een kopje koffie aangeboden. We vervolgen de reis naar Keulen en bij aankomst aan boord staat de lunch voor u klaar. We ver- laten Keulen en zetten koers naar Andernach waar we na het diner zullen arriveren. Een heerlijke avondwandeling door het centrum is zeker de moeite waard.

Dinsdag 7 mei: Andernach - Loreley - Boppard

Tijdens het ontbijt zetten we koers naar de indrukwekkende Loreley. Vervolgens varen we terug naar Boppard. Over de lange bloemrijke boulevard langs de Rijn loopt u zo het centrum van deze oude wijnstad in. In de middag kunt u deelnemen aan een excursie(*) naar het Moezeldal en Cochem.

Woensdag 8 mei: Boppard - Koblenz

Al vroeg arriveren we in Koblenz, gelegen aan de monding van Moezel. De Deutsche Eck met het standbeeld van Keizer Wilhelm I en de hoog gelegen vesting Ehrenbreitstein zijn slechts enkele bezienswaardigheden waar u vanmiddag een bezoek aan kunt brengen. Op één van de terrassen die de stad rijk is kunt u even bijkomen

Donderdag 9 mei: Koblenz - Düsseldorf

Voordat we aan het begin van de middag in Düsseldorf aankomen kunt u nog volop genieten van de prachtige omgeving waar we doorheen varen. De winkelaars onder u kunnen vanmiddag in het centrum van Düsseldorf terecht om de laatste aankopen te doen. ’s Avonds nodigt de kapitein u uit voor het Captains Dinner.

Vrijdag 10 mei: Düsseldorf – Arnhem

Helaas is de reis alweer bijna ten einde. We varen de Rijn verder af en zullen rond het middaguur de grens oversteken bij Lobith. Eenmaal in Arnhem aangekomen nemen wij afscheid van u.

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Eén avond live entertainment
  • Captains Dinner
  • Afscheidscocktail
  • Bustransfer Arnhem - Keulen
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is al vertrokken

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805