Over de Rijn naar Keulen en Boppard Nieuw

Deze 5-daagse cruise begint in Arnhem. Tijdens de reis doen we interessante plaatsen aan zoals Keulen en Boppard. Onderweg geniet u natuurlijk van de prachtige omgeving. We zullen deze 5-daagse cruise eindigen in Keulen waar de touringcars klaar staan om u terug te brengen naar Arnhem.

Zaterdag 1 september: Arnhem - Krefeld

Wij heten u van harte welkom aan boord en vertrekken om 09:30 uur uit onze thuishaven Arnhem. Aan het begin van de avond komen we in Krefeld aan. Na een avondwandeling door Krefeld kunt u aan boord nog een drankje nemen.

Zondag 2 september: Krefeld - Keulen

Na de lunch arriveren we in Keulen. In de winkelstraten, gelegen achter de Dom, kunt u heerlijk shoppen. Ook een bezoek aan het Schokoladenmuseum behoort tot één van de vele mogelijkheden die u in deze stad kunt ondernemen.

Maandag 3 september: Keulen - Andernach

We verlaten Keulen en zodra we Bonn gepasseerd zijn verandert het panorama in een heuvelachtig landschap. De wijngaarden tegen het Siebengebirge hangen vol met druiven die binnenkort zullen worden geoogst. Na de lunch kunt u deelnemen aan een busexcursie(*) naar het Ahrtal en Ahrweiler. Een prachtige omgeving die u beslist eens moet gaan bekijken.

Dinsdag 4 september: Andernach - Loreley - Boppard

Het gedeelte van de Rijn tussen Koblenz en Rüdesheim wordt ook wel de romantische Rijn genoemd vanwege de vele burchten en kastelen die boven op de heuvel langs de Rijn zijn gevestigd. Met als hoogtepunt natuurlijk de Loreley. In de middag kunt u deelnemen aan een excursie(*) naar het moezeldal en Cochem. ‘s Avonds zal de kapitein u uitnodigen voor het Captains Dinner.

Woensdag 5 september: Boppard - Keulen - Arnhem (bustransfer)

De laatste dag is alweer aangebroken. Met de stroom mee varen we naar Keulen. Na de lunch nemen we afscheid van u en brengen de touringcars u terug naar Arnhem waar u rond 16.00 uur arriveert.

  • Welkomstdrankje
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Twee avonden entertainment
  • Captains Dinner
  • Bustransfer Keulen - Arnhem

Statendam

Het zonnedek heeft twee overdekte gedeeltes en veel gezellige zitjes. Ook is er een schaakbord en een 4-holes putting-green. Rondom het, tot 29 °C verwarmde, zwembad vindt u heerlijke ligbedden. En vanaf het hooggelegen salondek heeft u een prachtig uitzicht. Binnen zit u heerlijk in de sfeervolle lounge of drinkt u een drankje in de smaakvol ingerichte bar. In het restaurant op het salondek geniet u tijdens uw maaltijden van het panorama. Op het verwarmde overdekte terras, achter op het salondek kunt u gezellig zitten of gebruik maken van de fitnessapparatuur. In de centrale hal vindt u de receptie, een gezellige zithoek.

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is al vertrokken

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

Selecteer uw hut(ten)

1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 2-pers.hut (2p. bed) 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 2-persoonshut Suite 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 1-persoonshut B 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-perssoonshut standaard 2-persoonshut standaard+ 2-persoonshut superior 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut suite Op deze hut loopt een optie Gereserveerd

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805..

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805