Over de Rijn naar het Wijnfeest in Boppard Nieuw

In het najaar is de omgeving van de Rijn getooid in schitterende herfstkleuren. De druiven zijn veelal geoogst en de in de Wijnstadjes aan de Rijn heerst een opperbeste stemming. De wijnboeren vieren feest en laten eenieder meedelen in hun vreugde. Deze 8-daagse reis heeft als bestemming Boppard. En laat daar nu net in het weekend dat wij daar komen een wijnfeest zijn!

Woensdag 27 september: Arnhem - Düsseldorf

De inscheping geschiedt gewoontegetrouw aan de kade te Arnhem. Na een hartelijk welkom aan boord zetten wij om 09.30 uur koers naar Düsseldorf. Het is al avond wanneer wij daar arriveren, maar dan is het extra gezellig om nog even een kijkje te gaan nemen in de levendige ´Altstadt´.

Donderdag 28 september: Düsseldorf - Bonn

Rond koffietijd verschijnen aan stuurboordzijde de torens van de Keulse Dom. Het is dan nog drie uur varen naar Bonn, waar u ´s middags de gelegenheid heeft om het Beethovenhuis te bezoeken of een wandeling te maken door deze interessante universiteitsstad. Ook heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan een stadsrondrit(*) door Bonn.

Vrijdag 29 september: Bonn - Boppard

We varen verder stroomopwaarts naar Boppard. Al snel verschijnen de eerste wijngaarden langs de oever. Na de lunch arriveren we in Boppard waar men zich opmaakt voor een groots opgezet wijnfeest wat vanavond begint. U moet er beslist even de gezellige sfeer gaan proeven.

Zaterdag 30 september: Wijnfeest - Vuurwerk

Boppard ligt in het door UNESCO-Werelderfgoed onderscheiden wijnbouwgebied de ´Bopparder Hamm´. Het traditionele wijnfeest vindt plaats midden in het historische vakwerkdecor van het marktplein van Boppard. Elk jaar nodigen de wijnbouwers hier in het eerste weekend van oktober wijnliefhebbers uit om hun riesling en andere wijnen te komen proeven. Dansorkestjes en muziekverenigingen zorgen voor volop amusement en plezier. ´s Avonds is er langs de Rijn een vuurwerkspektakel.

Zondag 1 oktober: Boppard - Rüdesheim

Vandaag bevaren we de ´Romantische Rijn´. We zien de ene burcht na de andere, elk met zijn eigen legende. In Rüdesheim is van alles te beleven. Men kan er een bezoek brengen aan ´Siegfrieds Mechanisches Musikkabinett´ of zich laten meeslepen door de feestelijkheden in de wereldberoemde ´Drosselgasse´. Er is in ieder geval vertier genoeg.

Maandag 2 oktober: Rüdesheim - Koblenz

Onderweg naar Koblenz geniet u nogmaals van het mooie panorama van de steile met wijngaarden bedekte berghellingen. Deze stad is gelegen aan de monding van de Moezel. Vanaf onze ligplaats loopt u zo het centrum in. Hier vindt u naast de bekende winkels veel kleine kunstateliers.

Dinsdag 3 oktober: Koblenz - Keulen

Rond het middaguur arriveren we bij onze volgende bestemming; het machtige Keulen. Lijkt het u geen uitdaging de imposante torens van de 157 meter hoge Dom te bedwingen om dan achteraf heerlijk bij te komen op één van de vele terrassen in de binnenstad van Keulen? U kunt natuurlijk ook gaan winkelen op de lange winkelpromenade of één van de musea bekijken die deze stad rijk is. Aan boord treft men ondertussen de voorbereidingen voor het Captains Dinner.

Woensdag 4 oktober: Keulen - Arnhem

We volgen de stroom van de Rijn en tegen 14.00 uur komt Arnhem in zicht. Hier nemen wij afscheid van u en wensen u een goede reis naar huis.

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • High Tea
  • Gratis glas wijn bij het diner
  • Twee dagen wijnfeest in Boppard
  • Vuurwerk in Boppard
  • Gehele reis livemuziek
  • Captains Dinner
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

Deze cruise kan niet worden geboekt

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805..

Selecteer uw hut(ten)

1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 2-pers.hut (2p. bed) 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 2-persoonshut Suite 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 1-persoonshut B 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-perssoonshut standaard 2-persoonshut standaard+ 2-persoonshut superior 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut suite Op deze hut loopt een optie Gereserveerd

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805