Rijn en Moezel naar Cochem Nieuw

Een reis voor echte fijnproevers én wijnproevers, zo kunnen we deze cruise wel samenvatten. Een combinatie van indrukwekkende grote steden als Düsseldorf en Keulen en prachtige wijngebieden rond Boppard en Cochem. Een heerlijke combinatie!

Zaterdag 24 augustus: Arnhem - Emmerich

Vanaf 16.00 uur bent u van harte welkom aan boord. Onderweg richting Emmerich wordt in de lounge de bemanning aan u voorgesteld en heeft u de gelegenheid om kennis te maken met uw medepassagiers. Na het diner zullen we in Emmerich arriveren waar u nog een stadswandeling kunt maken.

Zondag 25 augustus: Emmerich - Düsseldorf

In de loop van de middag komen we in Düsseldorf aan. Deze stad heeft van alles te bieden. De Altstadt laat u het oude gedeelte van Düsseldorf zien, terwijl u in de Medienhafen kennismaakt met de moderne architectuur. Een wandeling door het nabijgelegen centrum leidt u naar de Königsallee, een chique en exclusieve winkelstraat.

Maandag 26 augustus: Düsseldorf - Bonn

Mede doordat deze stad jarenlang de hoofdstad van West-Duitsland is geweest zijn er tal van interessante musea in deze stad gevestigd. De winkelstraten zijn gelegen in een voetgangerszone wat het winkelen een stuk aangenamer maakt.

Dinsdag 27 augustus: Bonn - Boppard

Onderweg naar Boppard passeren we hoge rotspartijen met burchten en kastelen die het panorama nog mooier maken. We zullen rond het middaguur in Boppard arriveren. De stad, midden in het wijngebied de Bopparder Hamm gelegen, heeft een lange Rijnpromenade die u als vanzelf naar het centrum leidt. Ook kunt u vanmiddag deelnemen aan een excursie(*) naar de Loreley. De legendarische rots in de Rijn. Op de rots ligt een uitkijkpunt, vanwaar men kan genieten van een schitterend uitzicht.

Woensdag 28 augustus: Boppard - Cochem

We vervolgen onze reis. Als we bij de Deutsche Eck zijn aangekomen, verlaten we de Rijn en maken we kennis met het sprookjesachtige Moezeldal. We genieten van een prachtige vaardag tussen de steile met wijngaarden bedekte berghellingen. Cochem is een typische Moezelstad en heeft een mooie oude binnenstad met vakwerkhuizen. De vele souvenirwinkels in de smalle straatjes van het centrum worden afgewisseld door gezellige Weinstuben.

Donderdag 29 augustus: Cochem - Alken - Koblenz

In de ochtend kunt u nog even genieten van de prachtige omgeving van de Moezel. We maken onderweg naar Koblenz nog een stop in Alken waarna we de reis vervolgen naar Koblenz. Deze stad heeft ondanks zijn grootte nog steeds een intiem karakter. Smalle straatjes met winkeltjes zijn er in overvloed. Vanaf onze ligplaats in de monding van de Moezel is het maar een paar minuten lopen naar het gezellige centrum.

Vrijdag 30 augustus: Koblenz - Keulen

Al vroeg in de morgen zijn wij onderweg naar onze volgende bestemming; het machtige Keulen. Lijkt het u geen uitdaging de imposante torens van de 157 meter hoge Dom te bedwingen om dan achteraf heerlijk bij te komen op één van de vele terrassen in de binnenstad van Keulen? U kunt natuurlijk ook gaan winkelen op de lange winkelpromenade of één van de musea bezoeken die deze stad rijk is. Aan boord kunt u zicht ook opgeven voor een stadsrondrit(*) door deze veelzijdige stad.

Zaterdag 31 augustus: Keulen – Arnhem

Deze prachtige reis over de Rijn en Moezel is bijna ten einde. Na nog een mooie vaardag arriveren we om 14.00 uur in Arnhem, waar wij afscheid van elkaar nemen.

  • Welkomstcocktail
  • Koffie en thee inclusief
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • High Tea
  • Drie avonden live entertainment
  • Captains Dinner

Poseidon

Kenmerkend aan het eigentijdse interieur van de Poseidon zijn de met zorg uitgekozen houtsoorten en warme stoffering. In de centraal gelegen hal met de receptie voelt u zich direct welkom. De lounge heeft comfortabele zitjes van waaruit u geniet van de voorbijglijdende omgeving, onder het genot van een cocktail, sapje of biertje. Het restaurant op het hoofddek heeft grote ramen, net zoals alle hutten. Vanaf het ruime zonnedek geniet u optimaal van het uitzicht.

Meer informatie over de Poseidon vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is al vertrokken

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805