Nederlands Erfgoed Nieuw

De Nederlandse geschiedenis gaat eeuwen terug en bevat vele hoogtepunten. Gelukkig is daar ook veel van bewaard gebleven. In deze rondreis gaat u ze beleven! Van een vestingstad als Willemstad tot aan de Keukenhof en de Zaanse Schans. En er zijn verschillende excursies die uw cruise nog mooier zullen maken.

Zondag 6 mei: Arnhem - Willemstad

De inscheping van deze nieuwe reis vindt plaats tussen 16.00 en 18.00 uur in Arnhem. Tijdens het diner gooien we de trossen los en varen we naar Willemstad. Vanavond en ook de rest van de reis zal de muzikant zorgen voor extra gezelligheid aan boord.

Maandag 7 mei: Willemstad - Dordrecht - Rotterdam

Willemstad, gelegen aan het Volkerak en het Hollands Diep is onze eerste bestemming van de reis. De stervormige vestingwerken om de stad zijn nog volledig in tact en hebben door de jaren heen onder andere het Mauritshuis en de Koepelkerk beschermd. We vervolgen onze reis naar Dordrecht. Vanaf de ligplaats loopt u zo het centrum in. De stad grossiert in bijzondere monumenten. Achter de mooie gevels, gaan vaak leuke winkels schuil. Tijdens het diner varen we door naar Rotterdam waar we overnachten.

Dinsdag 8 mei: Rotterdam - Gouda

Voordat we richting Gouda varen maken we eerst een rondvaart door de havens van Rotterdam. Duizenden containerschepen varen hier jaarlijks af en aan. Na de lunch staan in Gouda de bussen klaar voor de excursie(*) naar de Keukenhof. De bloementuinen in de Keukenhof zijn een heus lentefeest; met 7 miljoen bolbloemen op 32 hectare, wordt het hele park beheerst door fantastische geuren en kleuren. Mocht u niet deelnemen aan de excursie dan is de binnenstad van Gouda een goed alternatief. De historische binnenstad heeft veel bezienswaardigheden. De authentieke winkels en grachten in de middeleeuwse straatjes geven de stad een gezellige sfeer.

Woensdag 9 mei: Gouda - Kinderdijk - Amsterdam

In de ochtend varen we naar Kinderdijk. Hier maken we een korte stop voor een bezoek aan de molens. De 19 windmolens staan sinds 1997 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en trekken ieder jaar wereldwijd vele toeristen. Via het IJ varen we Amsterdam binnen. Onze hoofdstad heeft tal van bezienswaardigheden. Tijdens een grachtenrondvaart(*) ziet u Amsterdam eens van een andere kant.

Donderdag 10 mei: Amsterdam - Zaanse Schans - Enkhuizen

Na het ontbijt leggen we aan bij de Zaanse Schans. Samen met u maken we een wandeling(*) door een uniek stukje Nederland dat wereldwijd bekend is om de prachtige houten Zaanse huisjes en de mooie gekleurde houten molens. We vervolgen onze reis over het IJsselmeer naar Enkhuizen waar we overnachten.

Vrijdag 11 mei: Enkhuizen - Wijk bij Duurstede

In het verleden stond Enkhuizen bekend om zijn haringvisserij. Meer over de geschiedenis hiervan en het leven aan de Zuiderzee komt u te weten wanneer u een bezoek(*) brengt aan het Zuiderzeemuseum. Aan het begin van de middag varen we over het Amsterdam-Rijnkanaal naar Wijk bij Duurstede. Op de laatste avond wordt traditiegetrouw het Farewell Dinner geserveerd en aansluitend zorgt een muzikant voor een gezellige avond.

Zaterdag 12 mei: Wijk bij Duurstede - Arnhem

De laatste dag van deze culturele reis is alweer aangebroken. Als afsluiting hebben wij een heerlijke champagnebrunch voor u klaar staan. Zodra we in Arnhem zijn aangekomen nemen we afscheid van u en wensen wij u een goede reis naar huis.

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Eén keer lokaal entertainment
  • Gehele reis live entertainment
  • High Tea
  • Farewell Dinner
  • Champagnebrunch

Da Vinci

De Da Vinci is een schip met veel ruimte voor haar 110 passagiers en heeft een zeer exclusieve uitstraling. Dat ziet u overal in terug. De grote wenteltrap naar het hoofddek wordt onder andere omringd door de receptie, een personenlift en de bibliotheek een gezellig zitje. Verder naar voren vindt u de sfeervolle lounge met een grote bar en dansvloer. Op het hoofddek vindt u het restaurant. Buiten op het zonnedek is er volop ruimte, met onder de overkapping een extra lounge. Overal op het schip heeft u een prachtig uitzicht door de grote ramen. Verder is er aan boord een sauna en een fitnessruimte met moderne fitnessapparaten.

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

Deze cruise kan niet worden geboekt

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805..

Selecteer uw hut(ten)

1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 2-pers.hut (2p. bed) 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 2-persoonshut Suite 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 1-persoonshut B 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-perssoonshut standaard 2-persoonshut standaard+ 2-persoonshut superior 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut suite Op deze hut loopt een optie Gereserveerd

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805