Nederlands Erfgoed

De Nederlandse geschiedenis gaat eeuwen terug en kent vele hoogtepunten. Gelukkig is daar ook veel van bewaard gebleven. Tijdens deze reis gaat u ze beleven! Van een vestingstad als Willemstad tot aan de Keukenhof en de Zaanse Schans. En er zijn verschillende excursies te boeken die uw cruise nog mooier zullen maken.

Zaterdag 11 april: Arnhem - Willemstad

De inscheping van deze reis vindt plaats tussen 17.00 en 18.00 uur in Arnhem. Tijdens het diner gooien we de trossen los en varen we naar Willemstad. Vanavond en ook de rest van de reis zal de muzikant zorgen voor extra gezelligheid aan boord.

Zondag 12 april: Willemstad - Dordrecht - Rotterdam

Willemstad, gelegen aan het Hollands Diep is onze eerste bestemming van de reis. De stervormige vestingwerken om de stad zijn nog volledig in tact en hebben door de jaren heen onder andere het Mauritshuis en de Koepelkerk beschermd. Tijdens de lunch vervolgen we onze reis naar Dordrecht. Vanaf de ligplaats loopt u zo het centrum in. De stad grossiert in bijzondere monumenten. Achter de mooie gevels, gaan vaak leuke winkels schuil. Tijdens het diner varen we door naar Rotterdam waar we overnachten.

Maandag 13 april: Rotterdam - Gouda

Voordat we richting Gouda varen maken we eerst een rondvaart door de havens van Rotterdam. Duizenden containerschepen varen hier jaarlijks af en aan. Na de lunch staan in Gouda de bussen klaar voor de excursie(*) naar de Keukenhof. De bloementuinen in de Keukenhof zijn een heus lentefeest; met 7 miljoen bolbloemen op 32 hectare, wordt het hele park beheerst door fantastische geuren en kleuren. Mocht u niet deelnemen aan de excursie dan is de binnenstad van Gouda een goed alternatief. De historische binnenstad heeft veel bezienswaardigheden. De authentieke winkels en grachten in de middeleeuwse straatjes geven de stad een gezellige sfeer.

Dinsdag 14 april: Gouda - Kinderdijk - Amsterdam

In de ochtend varen we naar Kinderdijk. Hier maken we een korte stop voor een bezoek aan de molens(*). De 19 windmolens staan sinds 1997 op de Werelderfgoedlijst van Unesco en trekken ieder jaar vele toeristen van over de hele wereld. Via het IJ varen we Amsterdam binnen.

Woensdag 15 april: Amsterdam - Zaandam - Enkhuizen

Onze hoofdstad heeft tal van bezienswaardigheden. Met een stadsrondrit(*) ziet u op een comfortabele manier alle highlights van Amsterdam. Na de lunch arriveren we in Zaandam. De nabijgelegen Zaanse Schans is een uniek stukje Nederland dat wereldwijd bekend is om de prachtige houten Zaanse huisjes en de mooie gekleurde houten molens. We vervolgen onze reis over het IJsselmeer naar Enkhuizen waar we overnachten.

Donderdag 16 april: Enkhuizen - Wijk bij Duurstede

In het verleden stond Enkhuizen bekend om zijn haringvisserij. Meer over de geschiedenis hiervan en het leven aan de Zuiderzee komt u te weten wanneer u een excursie(*) naar het Zuiderzeemuseum boekt. Aan het begin van de middag varen we over het Amsterdam- Rijnkanaal naar Wijk bij Duurstede. Op de laatste avond wordt traditiegetrouw het Farewell Dinner geserveerd en aansluitend zorgt de muzikant voor een gezellige avond.

Vrijdag 17 april: Wijk bij Duurstede - Arnhem

De laatste dag van deze culturele reis is alweer aangebroken. Als afsluiting hebben wij een heerlijke champagnebrunch voor u klaar staan. Om 11:00 uur komen we in Arnhem aan en nemen we afscheid van u en wensen wij u een goede reis naar huis.

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Eén keer lokaal entertainment
  • Gehele reis live entertainment
  • High Tea
  • Farewell Dinner
  • Champagnebrunch

Rembrandt van Rijn

De entree op het promenadedek lijkt zo uit een chique hotel te komen. Verder naar voren vindt u de gezellige Captains-Corner, de lounge, met een dansvloer en een gezellige bar. Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u door de grote ramen een prachtig uitzicht op de omgeving.Meer informatie over de Rembrandt van Rijn vindt u hieronder.

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is al vertrokken

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805