Nederland, Gent & Antwerpen Nieuw

Tijdens deze heerlijk ontspannen reis pakt u het mooiste van Nederland en België mee. Van het typisch Hollandse landschap in Kinderdijk tot de grandeur van Antwerpen en ongeveer alles wat daar tussen zit. Gaat u mee?

Zaterdag 31 augustus: Arnhem - Wijk bij Duurstede

Om 16.00 uur bent u van harte welkom aan boord van de Poseidon. Zodra iedereen er is gooien we de trossen los en varen we naar Wijk bij Duurstede. ’s Avonds komt er een shantykoor aan boord dat zorg zal dragen voor een gezellige avond.

Zondag 1 september: Wijk bij Duurstede - Schoonhoven - Hellevoetsluis

Via de Nederrijn en Lek bereiken we Schoonhoven. In dit plaatsje staat de zilversmeedkunst nog steeds centraal. Bewijs hiervan zijn de vele monumentale zilverwerkplaatsen en zilversmidwoningen, alsmede de enige vakschool voor goud- en zilversmid. Tijdens de lunch vervolgen we de reis naar Hellevoetsluis. Al snel verschijnen aan bakboordzijde de molens van Kinderdijk. Aan het eind van de middag arriveren we in Hellevoetsluis. De vesting met haar havens en verdedigingswerken herbergt een rijke historie.

Maandag 2 september: Hellevoetsluis - Veere - Middelburg

Aan het begin van de middag bereiken we de Zeeuwse wateren en leggen in Veere aan. Hier kunt u vanmiddag op eigen gelegenheid deze prachtige stad verkennen. ’s Avonds varen we verder naar de Zeeuwse hoofdstad Middelburg waar we ook zullen overnachten.

Dinsdag 3 september: Middelburg - Gent

Gent kenmerkt zich door vele gebouwen uit vervlogen tijden. De imposante Sint- Baafskathedraal behoort tot één van de pronkstukken van deze stad. Een andere bezienswaardigheid die u niet mag missen tijdens uw bezoek aan Gent, is kasteel Het Gravensteen. ’s Middags kunt u deelnemen aan een stadswandeling(*) en kunt u veel van deze bezienswaardigheden bekijken. Na afloop heeft u voldoende gelegenheid om in de gezellige binnenstad te winkelen of een terrasje te pakken.

Woensdag 4 september : Gent - Antwerpen

De binnenstad van Antwerpen biedt tal van mogelijkheden. Zo kunt u een bezoek brengen aan een van de vele musea zoals het Diamantmuseum. Antwerpen staat ook al jaren bekend als winkelstad. De verschillende winkelstraten liggen op loopafstand van elkaar.

Donderdag 5 september: Antwerpen - Willemstad

Met Antwerpen nog in onze gedachten varen we terug naar Nederland en meren we in de loop van de middag aan in Willemstad. Deze stad is één van de meest strategisch gelegen vestingsteden van Willem van Oranje. Tijdens een wandeling loopt u langs diverse monumentale panden zoals het Mauritshuis en de Koepelkerk. Ook de bastions en vestingwallen om de stad zijn nog grotendeels intact.

Vrijdag 6 september: Willemstad - Nijmegen

We varen stroomopwaarts tot Nijmegen. Lopend door de gezellige winkelstraten bereikt u de Grote Markt met het Waaggebouw en de grote St. Stevenskerk. Op de laatste avond wordt traditiegetrouw het Captains Dinner geserveerd en aansluitend zorgt een muzikant voor een gezellige avond.

Zaterdag 7 september: Nijmegen - Arnhem

Deze prachtige reis door Nederland en België is bijna ten einde. Om 14.00 uur arriveren wij weer in Arnhem, waar wij afscheid van elkaar nemen.

  • Welkomstcocktail
  • Koffie en thee inclusief
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • High Tea
  • Drie avonden met live entertainment
  • Captains Dinner

Poseidon

Kenmerkend aan het eigentijdse interieur van de Poseidon zijn de met zorg uitgekozen houtsoorten en warme stoffering. In de centraal gelegen hal met de receptie voelt u zich direct welkom. De lounge heeft comfortabele zitjes van waaruit u geniet van de voorbijglijdende omgeving, onder het genot van een cocktail, sapje of biertje. Het restaurant op het hoofddek heeft grote ramen, net zoals alle hutten. Vanaf het ruime zonnedek geniet u optimaal van het uitzicht.

Meer informatie over de Poseidon vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is al vertrokken

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

Selecteer uw hut(ten)

1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 2-pers.hut (2p. bed) 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 2-persoonshut Suite 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 1-persoonshut B 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-perssoonshut standaard 2-persoonshut standaard+ 2-persoonshut superior 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut suite Op deze hut loopt een optie Gereserveerd

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805..

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805