Nederland & Belgie (vanaf Rotterdam) Nieuw

Het mooiste van Zeeland en België, dát ontdekt u in deze mooie en sfeervolle voorjaarsreis. Imposante steden als Antwerpen en Gent wisselen we af met prachtige provinciale stadjes als Terneuzen en Middelburg. Een heerlijke combinatie van cultuur, natuur, geschiedenis en shoppen.

Woensdag 18 april: Rotterdam - Willemstad

Om 16.00 uur bent u van harte welkom aan boord van de Horizon in Rotterdam. Zodra iedereen aan boord is gooien we de trossen los en vertrekken we naar Willemstad. Hier kunt na het diner nog een wandeling maken door de vesting.

Donderdag 19 april: Willemstad - Terneuzen

Na een vroeg vertrek vanuit Willemstad bereiken we aan het begin van de middag Terneuzen. In deze maritieme stad, gelegen aan de machtige Westerschelde, wordt al eeuwenlang gewerkt met en tegen het water. De dijken, het sluizencomplex en het kanaal van Gent naar Terneuzen zijn hier de resultaten van.

Vrijdag 20 april: Terneuzen - Brugge

Een bezoek aan het historische Brugge laat niemand onberoerd. Monumentale trapgevels, feeërieke reien (grachten) en schilderachtige stadsgezichten, de Breydelstad ademt cultuur en geschiedenis!

Zaterdag 21 april: Brugge - Gent

We blijven nog even in België, want onze volgende bestemming is Gent. Gent kenmerkt zich door vele gebouwen uit vervlogen tijden. De imposante Sint-Baafskathedraal behoort tot één van de pronkstukken van deze stad. Een andere bezienswaardigheid die u niet mag missen tijdens uw bezoek aan Gent is kasteel het Gravensteen. ’s Middags kunt u deelnemen aan een stadsrondrit(*) en kunt u veel van deze bezienswaardigheden bekijken. Na afloop heeft u voldoende gelegenheid om in de gezellige binnenstad te winkelen of een terrasje te pakken.

Zondag 22 april: Gent - Middelburg

Via het kanaal van Walcheren bereiken we aan het begin van de middag de Zeeuwse hoofdstad Middelburg in de historische kern liggen vele bezienswaardigheden zoals het fraaie stadhuis aan de Markt en de Abdij met de 91 meter hoge abdijtoren die de Lange Jan genoemd wordt.

Maandag 23 april: Middelburg - Antwerpen

We laten Middelburg achter ons en zetten koers naar het sfeervolle Antwerpen waar we halverwege de middag aankomen. U kunt de rest van de middag en de avond in deze stad doorbrengen. De Keyserlei en de Meir zijn ware trekpleisters voor de vele toeristen in deze stad.

Dinsdag 24 april: Antwerpen - Hellevoetsluis

In Hellevoetsluis is van alles te zien en te doen. Het bezoeken van de diverse musea in het oude vestinghart is zeker de moeite waard. Evenals het bekijken van de verdedigingswerken in de Vesting. En wat te denken van de jachthavens, de vele prachtige gebouwen en het uitgestrekte strand! ’s Avonds kunt u aan boord genieten van het Captains Dinner en is er een feestelijke afscheidsavond.

Woensdag 25 april: Hellevoetsluis - Rotterdam

De laatste dag van uw reis is alweer aangebroken. We arriveren vroeg in de ochtend in Rotterdam en maken een mooie rondvaart door deze prachtige wereldstad. We meren om ca. 10.00 uur aan en dan is het alweer tijd om afscheid te nemen.

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Eén avond met live entertainment
  • Captains Dinner
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Deze cruise kan niet worden geboekt

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

Selecteer uw hut(ten)

1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 2-pers.hut (2p. bed) 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 2-persoonshut Suite 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 1-persoonshut B 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-perssoonshut standaard 2-persoonshut standaard+ 2-persoonshut superior 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut suite Op deze hut loopt een optie Gereserveerd

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805..

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805