Nederland & België

Wilt u het mooiste van Nederland en België combineren in één prachtige reis? Dan is deze cruise zeker iets voor u. Van het knusse Roermond tot het statige en bourgondische Antwerpen, u zult zich geen moment vervelen.

Maandag 12 augustus: Arnhem - Roermond

Vanaf 16.00 uur bent u van harte welkom aan boord. Aan het begin van de avond verwachten wij u in het restaurant waar het welkomstdiner geserveerd zal worden. Ondertussen gooien we de trossen los en zetten we koers naar Roermond. Na afloop van het diner zal de muzikant in de lounge voor een gezellige avond zorgen.

Dinsdag 13 augustus: Roermond

Terwijl u van het ontbijt geniet, begeven we ons op de Limburgse Maas. Aan het begin van de middag zullen we op onze plaats van bestemming, Roermond, aankomen. Deze sfeervolle stad, ook wel ‘Bruisend hart van Limburg’ genoemd, is rijk aan culturele bezienswaardigheden. Roermond heeft een gezellig winkelhart en een unieke ligging aan de Maasplassen. De binnenstad met haar mooie pleinen herbergt een schat aan historische bouwwerken, zoals kerken en oude handelshuizen. Ook kunt u naar het nabijgelegen outletcentrum.

Woensdag 14 augustus: Roermond - Maastricht

Al vroeg in de ochtend laten wij Roermond achter ons en varen we naar Maastricht. In Maastricht is van alles te beleven. Zo zijn er onder andere diverse musea, schatkamers, kunstgalerijen en theaters. Het centrum barst van de monumenten, zoals statige oude huizen, kloosters, eeuwenoude stadsmuren met torens en ingenieuze ondergrondse verdedigings- werken. Uiteraard mogen de Sint Servaeskerk, de winkelstraten en de gezellige terrassen op het Vrijthof aan uw bezoek niet ontbreken. Aan boord zullen wij een heerlijke punt Limburgse vlaai serveren!

Donderdag 15 augustus: Maastricht - Hasselt

Via het Albertkanaal varen we naar het Belgische Hasselt. Hier zullen we aan het begin van de middag aanmeren. Deze stad heeft tevens de bijnaam ‘Hoofdstad van de Smaak’ en dankt dit aan zijn vele horeca- en modezaken. Wist u dat jenever en Hasselt onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn? Middenin de stad vindt u het Jenevermuseum, dat een bezoek zeker waard is.

Vrijdag 16 augustus: Hasselt - Antwerpen

We vervolgen onze reis over het Albert- kanaal naar Antwerpen waar we aan het begin van de avond zullen aankomen. Antwerpen is een levendige stad. Het centrum is overzichtelijk en grotendeels autovrij, dus ideaal om te voet te verkennen. Het stralende middelpunt van Antwerpen is de Grote Markt met om de hoek de torenhoge Onze-Lieve-Vrouwekathedraal.

Zaterdag 17 augustus: Antwerpen - Willemstad

Tijdens een korte rondrit(*) in de ochtend krijgt u de mooiste plekjes van Antwerpen te zien, waarna u op eigen gelegenheid het prachtige centrum kunt ontdekken. Aan het begin van de middag vertrekken we uit Antwerpen en zetten koers naar Willemstad waar we zullen overnachten.

Zondag 18 augustus: Willemstad - Wijk bij Duurstede

Vandaag hebben we nog een mooie vaardag door het Hollandse landschap. In de loop van de middag bereiken we Wijk bij Duurstede, een gezellige plaats aan de Lek waar u vanuit de haven meteen de stad in loopt. ’s Avonds nodigen wij u uit voor het Farewell Dinner.

Maandag 19 augustus: Wijk bij Duurstede - Arnhem

De reis is bijna ten einde, nog enkele uren varen en dan zijn we terug in Arnhem. Hier nemen wij na de champagnebrunch weer afscheid van u. Wij zijn er zeker van dat u heeft genoten van deze bijzondere reis en wensen u een goede reis naar huis!

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Eén keer lokaal entertainment
  • High Tea & High Wine
  • Gehele reis live entertainment
  • Farewell Dinner
  • Champagnebrunch

Rembrandt van Rijn

Meer informatie over de Rembrandt van Rijn vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

De entree op het promenadedek lijkt zo uit een chique hotel te komen. Verder naar voren vindt u de gezellige Captains-Corner, de lounge, met een dansvloer en een gezellige bar. Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u door de grote ramen een prachtig uitzicht op de omgeving.

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is al vertrokken

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

Selecteer uw hut(ten)

1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 2-pers.hut (2p. bed) 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 2-persoonshut Suite 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 1-persoonshut B 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-perssoonshut standaard 2-persoonshut standaard+ 2-persoonshut superior 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut suite Op deze hut loopt een optie Gereserveerd

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805..

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805