Najaarscruise naar Rüdesheim Nieuw

De oogsttijd van de druiven is bij uitstek dé periode om een riviercruise over de Romantische Rijn te maken. In sfeervolle wijnsteden als Koblenz en Rüdesheim heerst bedrijvigheid alom. Dit alles om de druiven tijdig van de ranken te halen. Onderweg geniet u van een prachtig panorama en er is gelegenheid genoeg om een glaasje van die heerlijke Rijnwijn te proberen.

Zondag 18 oktober: Arnhem - Düsseldorf

Na een hartelijk welkom aan boord verlaten wij Arnhem om 09.30 uur. Terwijl wij door het imposante Ruhrgebied varen maakt u kennis met uw medepassagiers aan boord van het schip. Na het diner kunt u nog een wandeling maken door het nabijgelegen centrum van Düsseldorf.

Maandag 19 oktober: Düsseldorf - Bonn - Königswinter

Onze volgende bestemming, Bonn, is een levendige stad met een zeer lange geschiedenis. Het historische centrum met zijn uitgebreide voetgangerszone is ideaal voor shoppers of voor een aangename wandeling. Naast de vele musea en prachtige gebouwen treft u hier ook het geboortehuis van Ludwig van Beethoven aan. Tijdens het diner vervolgen we onze reis naar het wijnstadje Königswinter. De muzikant, die de gehele reis aan boord is, zorgt voor de invulling van de avonduren.

Dinsdag 20 oktober: Königswinter - Rüdesheim

Vandaag bevaren we de Romantische Rijn. We zien de ene burcht na de andere, elk met zijn eigen legende. In Rüdesheim is van alles te beleven. Men kan er een bezoek brengen aan Siegfrieds Mechanisches Musikkabinett of zich laten meeslepen door de feestelijkheden in de wereldberoemde Drosselgasse. Er is in ieder geval vertier genoeg.

Woensdag 21 oktober: Rüdesheim - Koblenz

Zodra we Rüdesheim achter ons laten passeren we al snel de Loreley. Voor de lunch komen we aan in Koblenz. In de binnenstad treft u gezellige pleinen en steegjes aan. U vindt er naast prachtige gebouwen en monumenten veel wijnlokalen met terrassen en moderne winkelstraten. Tijdens het Captains Dinner serveren wij, net zoals op de overige avonden, een heerlijk glas wijn.

Donderdag 22 oktober: Koblenz - Keulen - Düsseldorf

We genieten nogmaals van het prachtige panorama. We houden het tempo er goed in, want we willen bijtijds in Keulen arriveren. Keulen is natuurlijk vooral bekend door de 4711- Eau de Cologne maar ook vanwege de machtige Keulse Dom. Vlak achter deze kathedraal ligt een uitgestrekt winkelgebied en sfeervolle Altstadt. In de loop van de avond richten wij de steven op Düsseldorf.

Vrijdag 23 oktober: Düsseldorf - Arnhem

Na een vroeg vertrek komen we om 14.00 uur aan in Arnhem en is de tijd aangebroken om weer afscheid van u te nemen.

  • Welkomstcocktail
  • Koffie en thee inclusief
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Gratis glas wijn bij het diner
  • Gehele reis livemuziek
  • Captains Dinner
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805

Gerelateerde cruises