Najaarscruise Cochem

De oogsttijd is uiteraard bij uitstek de periode om de Moezel te bezoeken. Sfeervolle wijnstadjes als Cochem vibreren bijna van de bedrijvigheid. Dit alles om de druiven van de ranken te halen. Uiteraard is dit de gelegenheid om eens een glaasje te proeven ondertussen genietend van de prachtige omgeving!

Dinsdag 17 oktober: Arnhem - Düsseldorf

Om 09.30 uur laten wij Arnhem achter ons en zetten koers naar Düsseldorf. Het is al donker wanneer wij op onze bestemming aankomen, maar het loont zeker nog de moeite een wandeling door de sfeervolle ´Altstadt´ te maken.

Woensdag 18 oktober: Düsseldorf - Keulen - Andernach

Rond koffietijd komen de imposante torens van de Keulse Dom in zicht. Vanaf onze ligplaats is het maar een klein stukje lopen naar het centrum van deze levendige stad. Een bezoek aan het Schokoladenmuseum of Keulse Dom, lekker shoppen in de winkelstraten of in parfumhuis 4711, u heeft voldoende mogelijkheden om een goede indruk van deze stad te krijgen. Tegen het einde van de middag varen wij door naar het stadje Andernach.

Donderdag 19 oktober: Andernach - Cochem

Vandaag verruilen we de machtige Rijn voor de sprookjesachtige Moezel. Op de met wijngaarden bedekte bergen is de wijnoogst in volle gang. Cochem is in oktober erg in trek bij de toeristen en in de ´Weinstuben´ is het gezellig druk. Uiteraard serveren wij vanavond bij het diner een glaasje heerlijke wijn.

Vrijdag 20 oktober: Cochem - Koblenz

Eén van de uitstapjes die u deze ochtend kunt maken is naar de vesting Ehrenbreitstein(*). Vanaf de boulevard zweeft u met de kabelbaan op spectaculaire wijze over de Rijn naar de burcht. Geniet van het adembenemende uitzicht op de schilderachtige stad Koblenz, en het Deutsche Eck. Dit is het punt waar de Moezel in de Rijn uitmondt. ´s Avonds nodigt de kapitein u uit voor het Captains Dinner.

Zaterdag 21 oktober: Koblenz - Düsseldorf

Terwijl we ons met de stroom laten meevoeren, glijden steden als Bonn en Keulen aan ons oog voorbij. Düsseldorf leent zich bij uitstek om heerlijk te shoppen. Na een wandeling over de bekende Königsallee en de lange winkelpromenades moet u beslist nog een glaasje ´Alt´ proberen.

Zondag 22 oktober: Düsseldorf - Arnhem

Ook aan deze feestelijke reis komt een eind. Rond 14.00 uur komt Arnhem in zicht, waar wij na de lunch af zullen meren. Wij wensen u een goede thuisreis.

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Gratis glas wijn bij het diner
  • Wijnproeverij (optioneel)
  • Gehele reis livemuziek
  • Captains Dinner
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

Deze cruise kan niet worden geboekt

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805..

Selecteer uw hut(ten)

1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 2-pers.hut (2p. bed) 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 2-persoonshut Suite 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 1-persoonshut B 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-perssoonshut standaard 2-persoonshut standaard+ 2-persoonshut superior 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut suite Op deze hut loopt een optie Gereserveerd

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805

Gerelateerde cruises