Minicruise over de Rijn naar Koblenz en Boppard

Deze minicruise begint met een bustransfer van Arnhem naar Keulen. Daar scheept u in voor een 4-daagse reis langs indrukwekkende plaatsen als Koblenz, Keulen en Düsseldorf. Onderweg geniet u natuurlijk van de prachtige omgeving en het frisse voorjaarsgroen.

Maandag/donderdag: Arnhem - Beek - Keulen (bustransfer) Keulen - Andernach

Vanuit Arnhem vertrekt u om 09.30 uur per comfortabele touringcar naar Beek. Hier bie - den wij u een kopje koffie aan. We vervolgen de reis naar Keulen en bij aankomst aan boord staat de lunch voor u klaar. We verlaten Keulen en zetten koers naar Andernach waar we tijdens het diner zullen arriveren. Een heerlijke avondwandeling door het centrum is zeker de moeite waard.

Dinsdag/vrijdag: Andernach - Boppard - Koblenz

Rond koffietijd arriveren we in het gezellige Boppard. Na een stadswandeling, langs de Romeinse overblijfselen of door de gezellige winkelstraten, kunt u even bijkomen op één van de terrassen van de vele wijncafeetjes die de stad rijk is. Tijdens de lunch vervolgen we onze reis naar Koblenz. Hier kunt u op ei - gen gelegenheid al het moois ontdekken dat Koblenz heeft te bieden. Maak een wandeling naar de Deutsche Eck, waar de Moezel in de Rijn verdwijnt, of zweef met de kabelbaan over de Rijn naar de burcht Ehrenbreitstein vanwaar u een schitterend uitzicht heeft over het Rijnen Moezeldal.

Woensdag/zaterdag: Koblenz - Keulen - Düsseldorf

Met de stroom mee varen we terug naar Keulen. Een stad met tal van bezienswaardig - heden. Eén daarvan is het Chocolademuseum dat verder op de kade gelegen is. Van het kweken van de cacaoboon tot de productie van de chocolade. Alles over chocolade komt u hier te weten. Na afloop kunt u uiteraard de chocolade proeven en kopen als souvenir voor de thuisblijvers. Terwijl u geniet van het Captains Dinner varen we naar Düsseldorf waar we zullen overnachten. Bij de reis met vertrek op 14 mei is er ‘s avonds in Düsseldorf Japans vuurwerk.

Donderdag/zondag: Düsseldorf - Arnhem

Op de laatste dag zetten we weer koers naar de thuishaven Arnhem. Na de lunch komen we in Arnhem aan en nemen we afscheid van u. Wellicht tot een volgende keer!

  • Welkomstcocktail
  • Eén avond livemuziek
  • Captains Dinner
  • Bustransfer Arnhem - Keulen

Statendam

Het zonnedek heeft drie overdekte gedeeltes en veel gezellige zitjes. Ook is er een groot schaakbord. Rondom het, tot 29 °C verwarmde, zwembad vindt u heerlijke ligbedden. En vanaf het hooggelegen salondek heeft u een prachtig uitzicht. Binnen zit u heerlijk in de sfeervolle lounge of drinkt u een drankje in de smaakvol ingerichte bar. In het restaurant op het salondek geniet u tijdens uw maaltijden van het panorama. Op het verwarmde overdekte terras, achter op het salondek kunt u gezellig zitten of gebruik maken van de fitnessapparatuur. In de centrale hal vindt u de receptie met een gezellige zithoek.

Meer informatie over de Statendam vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is al vertrokken

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805

Gerelateerde cruises

Kerstmarktcruise Bonn, Keulen en Düsseldorf

Zondag 1 december: Arnhem - Bonn (bustransfer)

Vanuit Arnhem vertrekt u om 09.30 uur per comfortabele touringcar naar Bonn. Hier aangekomen stopt de touringcar bij één van de gezellige kerstmarkten in de binnenstad. De kerstmarkten bevinden zich hier op en rondom de Münsterplatz, Bottlerplatz en Friedensplatz. De voetgangerszones, die de pleinen met elkaar verbinden, zijn sfeervol gedecoreerd en de geur van glühwein, vers gepofte kastanjes en peperkoeken brengen u geheel in kerststemming. Terwijl u zich vermaakt in de stad wordt uw bagage alvast naar het schip gebracht. Aan het eind van de middag verwachten wij u aan boord van de Salvinia waar een heerlijk diner voor u klaar zal staan.

Maandag 2 december: Bonn - Keulen

Tijdens het ontbijt verlaten we Bonn en zetten we koers naar Keulen. Ook hier zijn op verschillende locaties in de stad leuke kerstmarkten. De gehele stad is sfeervol versierd. We blijven de gehele dag en avond in Keulen, dus u heeft ruimschoots de tijd voor het bezoeken van de kerstmarkten. Uiteraard kunt u voor uw kerstcadeaus ook in de lange winkelstraten terecht. Aansluitend is er het heerlijke Oud Hollandsch Captainsbuffet.

Dinsdag 3 december: Keulen - Düsseldorf

We vervolgen onze reis naar Düsseldorf waar we halverwege de ochtend aan zullen komen. Op de Schadowplatz treft u de groots opgezette Nikolausmarkt aan. De geur van kerstgroen op deze kerstmarkt ruikt u goed door de met dennengroen bedekte daken van de houten kerstkraampjes, maar ook de geur van poffertjes, gebrande amandelen en glühwein zal u niet ontgaan. Tegen het einde van de middag verwachten wij u weer terug aan boord voor een heerlijk glaasje glühwein of warme chocolademelk bij de Koek & Zopie. Aansluitend is er het diner, gevolgd door een gezellige avond.

Woensdag 4 december: Düsseldorf - Arnhem

Deze sfeervolle reis is bijna ten einde. We verlaten Düsseldorf al vroeg en varen terug naar Arnhem waar we rond 14.00 uur arriveren. Wij wensen u fijne feestdagen toe en een spetterend 2020.

  • Glas glühwein of chocolademelk bij de Koek & Zopie
  • Een avond met live entertainment
  • Oud Hollandsch Captains Buffet
  • Bustransfer Arnhem - Bonn

Salvinia 4 dagen
v.a. €230,-

Vertrekdata

  • 01-12-2019 - Salvinia