Maastricht met een vleugje België

Deze bourgondische reis door Zuid-Nederland en België combineert alle geneugten van het leven. Heerlijk genieten van cultuur, geschiedenis, culinaire verrassingen, gezelligheid en diverse winkelmogelijkheden.

Donderdag 23 mei: Arnhem - Willemstad

De inscheping geschiedt op donderdagochtend in Arnhem. Zodra iedereen aan boord is gooien we om 09.30 uur de trossen los en varen we naar onze eerste bestemming Willemstad. Onderweg zal de bemanning aan u worden voorgesteld en kunt u nader kennis maken met uw medepassagiers. Na het diner kunt u nog een wandeling maken door deze vestingstad.

Vrijdag 24 mei: Willemstad - Antwerpen

Het centrum van deze bourgondische havenstad biedt tal van mogelijkheden. Breng een bezoek aan één van de diverse musea zoals het diamantmuseum. Antwerpen staat ook al jaren bekend als winkelstad. De verschillende winkelstraten liggen op loopafstand van elkaar.

Zaterdag 25 mei: Antwerpen - Luik

Met het prachtige Antwerpen nog in gedachten vervolgen we onze reis over het Albertkanaal en meren we in de loop van de middag aan in Luik. De grootste stad van Wallonië is vooral bekend om de industrie, maar de binnenstad herbergt verrassend vele leuke, vaak autovrije straatjes en gezellige pleinen.

Zondag 26 mei: Luik - Maastricht

Maastricht is zonder twijfel de bourgondische hoofdstad van Nederland. Een stad met een groot historisch verleden. Smalle winkelstraten met prachtige panden en niet te vergeten het Vrijthof. Aan dit plein vindt men gezellige cafés, terrassen en de imposante oude Sint Servaasbasiliek.

Maandag 27 mei: Maastricht - Roermond

We bevinden ons inmiddels op de Nederlandse Maas. De winkelliefhebbers kunnen vandaag hun hart ophalen. Zowel in de binnenstad als het outletcentrum zijn de winkels geopend. Het oude karakter van de binnenstad en gezellige terrassen zorgen voor een mooie dag.

Dinsdag 28 mei: Roermond - Cuijk

Deze ochtend genieten we al varend van de omgeving van Noord-Limburg. Na de lunch arriveren we in Cuijk. ‘s Middags kunt u deelnemen aan een excursie(*) of op eigen gelegenheid het Brabantse plaatsje bezichtigen. Op de laatste avond wordt traditiegetrouw het Captains Dinner geserveerd en aansluitend zorgt een muzikant voor een gezellige avond.

Woensdag 29 mei: Cuijk - Arnhem

Deze prachtige reis door Nederland en België is bijna ten einde. Om 14.00 uur leggen wij in Arnhem de loopplank voor u uit en is het weer tijd om afscheid te nemen.

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Eén avond met live entertainment
  • Captains Dinner

Horizon

Het schip heeft drie dekken. Op het promenadedek vindt u een ruime en uitnodigende lounge met een grote bar en een dansvloer. Door de royale ramen mist u niets van de mooie omgeving. De lounge bereikt u vanuit de centraal gelegen hal, waar ook de receptie en de souvenirvitrines zijn. Het restaurant bevindt zich op het achterste gedeelte van het promenadedek en is ook te bereiken vanuit de hal. Op het zonnedek staan stoelen en ligstoelen om heerlijk te ontspannen in de buitenlucht. Onder de overkapping staan hometrainers klaar voor als u zich even lekker wilt inspannen.

Meer informatie over de Horizon vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is al vertrokken

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

Selecteer uw hut(ten)

1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 2-pers.hut (2p. bed) 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 2-persoonshut Suite 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 1-persoonshut B 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-perssoonshut standaard 2-persoonshut standaard+ 2-persoonshut superior 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut suite Op deze hut loopt een optie Gereserveerd

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805..

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805