Maasroute en Limburg (Combi 3)

De derde reis van ons combinatiepakket voert u door het zuiden van Nederland. Interessante plaatsen als Grave, Venlo en Thorn, glijden aan u voorbij, afgewisseld met prachtig natuurschoon. De kroon op deze prachtige cruise is het bourgondische Maastricht. De trotse hoofdstad van Limburg is een lust voor het oog en ademt een heerlijke ongedwongen sfeer uit.

Zaterdag 5 september: Arnhem

Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom aan boord van de Salvinia. We blijven vannacht nog in Arnhem liggen. Na het diner kunt u nog een wandeling maken over de kade naar de binnenstad van Arnhem.

Zondag 6 september: Arnhem - Grave

Aan het begin van de middag komen we in het vestingstadje Grave aan. Door de smalle straten met authentieke gevels en winkels heeft de stad haar oude sfeer behouden.

Maandag 7 september: Grave - Venlo

In de historische stadskern van Venlo treft u een diversiteit van winkels aan. Het stadhuis is het kroonjuweel van de Markt. Verschillende terrassen hebben daar uitzicht op.

Dinsdag 8 september: Venlo - Thorn - Maasbracht

Het Witte Stadje Thorn staat gedurende de middag op het programma. Tijdens een stadswandeling(*) komt u alles te weten over dit vroegere miniatuurstaatje uit de 10e eeuw. Aan het einde van de middag varen we door naar Maasbracht waar u nog een bezoek kunt brengen aan het Maas Binnenvaartmuseum(*).

Woensdag 9 september: Maasbracht - Maastricht

Rond de middag komen we aan in de Limburgse hoofdstad Maastricht. De oude panden in de binnenstad zijn een lust voor het oog. Na de lunch kunt u een stadsrondrit per schoolbus(*) maken, of een kijkje gaan nemen op het nabijgelegen Vrijthof. Hier kunt u op één van de gezellige terrassen genieten van een kopje koffie met een stukje Limburgse vlaai.

Donderdag 10 september: Maastricht - Roermond

We varen naar de plek waar de Roer in de Maas uitmondt, oftewel Roermond. Deze sfeervolle stad heeft een rijke cultuurhistorie. De koopjesjagers kunnen terecht bij het nabijgelegen outletcentrum.

Vrijdag 11 september: Roermond - Nijmegen

Aan het einde van de ochtend verlaten we de Maas en via het Maas-Waalkanaal bereiken we Nijmegen. Ondanks de hevige strijd die er in én om Nijmegen in de oorlog gevoerd is, treft u nog steeds vele oude gebouwen aan uit de rijke historie van Nijmegen. De St. Stevenstoren, de Grote Markt en de Barbarossa ruïne zijn slechts enkele voorbeelden.

Zaterdag 12 september: Nijmegen - Pannerden - Arnhem

Onderweg naar Arnhem maken we nog een korte stop in Pannerden. Op de splitsing van de Rijn in de Waal en het Pannerdensch Kanaal staat het kolossale bolwerk Fort Pannerden. Destijds gebouwd om de splitsing van de Rijn en de Waal te bewaken. Rond het middaguur zetten we koers naar Arnhem waar wij om 14.00 uur de reis zullen beëindigen.

  • Welkomstdrankje
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Diverse begeleide wandelingen
  • Eén avond met live entertainment
  • Captains Dinner
  • Uitgebreide afscheidslunch Ook te combineren met combi #1+2

Salvinia

De bar en de dansvloer in de lounge zijn prima plekken voor een avond gezelligheid. Wilt u liever ontspannen? Neem dan eens plaats in een massagestoel. Vanuit de lounge kunt u zo de stuurhut binnenlopen. Hier staan banken vanwaar u op uw gemak de handelingen van de kapitein of de stuurman kunt volgen. Of u gaat eens het zonnedek op. Onder de overkapping staan enkele fitnessapparaten en diverse zitjes. Het ruime restaurant bevindt zich een dek lager en heeft natuurlijk grote ramen. Voorin het schip op het hoofddek vindt u een ontspanningsruimte met grote whirlpool, sauna, zonnecabine, fitnessapparatuur, massagestoel, toilet en een grote doucheruimte.

Meer informatie over de Salvinia vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805

Gerelateerde cruises