Kerstcruise Duitsland

Kerst vieren tijdens een riviercruise is met niets te vergelijken. De beleving en de sfeer zijn echt uniek, zeker in de prachtige omgeving van de Rijn. De gezellige kerstversieringen en activiteiten in de Duitse steden verhogen de ambiance. Bovendien geniet u aan boord van heerlijke diners en een prettige sfeer.

Maandag 21 december: Arnhem - Krefeld

Vanaf 08.00 uur kunt u inschepen in Arnhem. Op de loopplank is de gezellige sfeer aan boord al merkbaar. Om 09.30 uur wordt het anker gelicht en varen wij over de Rijn naar Krefeld.

Dinsdag 22 december: Krefeld - Keulen

In de loop van de ochtend vervolgen wij de reis en zetten koers naar onze volgende bestemming, Keulen. Na de lunch zullen wij hier aanmeren. De gehele stad is sfeervol versierd met als middelpunt de Dom. Er zijn op zes verschillende locaties kerstmarkten, waarvan de schilderachtige kerstmarkt onder de Dom het mooiste decor heeft. U raakt hier werkelijk niet uitgekeken!

Woensdag 23 december: Keulen - Andernach

Het landschap verandert snel en ter hoogte van Bonn komen wij oog in oog te staan met het beroemde Siebengebirge. Vandaag staat het plaatsje Andernach op het programma. De geschiedenis van deze stad gaat meer dan 2000 jaar terug en het is één van de oudste stadjes aan de Rijn.

Donderdag 24 december: Andernach - Koblenz

Wij hoeven maar enkele uren te varen naar, het aan de monding van de Moezel en Rijn gelegen, Koblenz. Vandaag heeft u voldoende tijd om deze mooie stad te verkennen of om naar de vesting Ehrenbreitstein te gaan. ’s Avonds kunt u de kerstmis bijwonen in de nabijgelegen Liebfrauenkirche. Teruggekomen aan boord verwelkomen wij u met warme chocolademelk.

Vrijdag 25 december: Koblenz - Loreley - Boppard

Vandaag varen wij eerst langs de wereldberoemde Loreley, die zich hoog boven de grillige rivier de Rijn verheft. Na de middag meren wij af in Boppard. Terwijl u door dit leuke stadje wandelt, zijn de koks bezig met de voorbereidingen van het heerlijke kerstdiner. Ter verhoging van de kerstsfeer wordt het dragen van feestelijke kleding gewaardeerd.

Zaterdag 26 december: Boppard - Düsseldorf

In de afvaart passeren we wederom de machtige steden Bonn en Keulen. Aan het einde van de middag meren wij aan in Düsseldorf. In het centrum zijn de winkels gesloten, maar de Altstadt is niettemin erg gezellig. Zorg dat u hier niet te lang blijft, want we beëindigen deze tweede kerstdag met een feestelijke afscheidsparty.

Zondag 27 december: Düsseldorf - Arnhem

Deze speciale reis is bijna ten einde. Rond het middaguur passeren wij de grens en na de lunch arriveren wij weer in Arnhem. Wat ons rest is u een prettige jaarwisseling te wensen en wij hopen u in 2021 op één van onze schepen te mogen begroeten.

  • Welkomstcocktail
  • Koffie en thee inclusief
  • High Tea
  • 7 dagen kerstsfeer
  • Kerstavond met middernachtbuffet
  • Een exclusief kerstdiner op Eerste & Tweede Kerstdag
  • Gehele reis live entertainment
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805