Kerst- en Nieuwjaarscruise

Do 21 december: Arnhem - Düsseldorf

Vanaf 10.00 uur kunt u inschepen aan de kade in Arnhem. Op de loopplank is de gezellige kerstsfeer aan boord al merkbaar. Om 11.00 uur wordt het anker gelicht en varen wij over de Rijn naar Düsseldorf, waar we in de loop van de avond aankomen.

Vr 22 december: Düsseldorf - Keulen

Tijdens het ontbijt continueren wij de reis en zetten koers naar onze volgende bestemming, Keulen. In het gezellige centrum zijn meerdere kerstmarkten. Iedere kerstmarkt heeft een eigen sfeer. De meest traditionele kerstmarkt vindt u op de ´Altmarkt´, bij de Keulse Dom.

Za 23 december: Keulen - Bonn - Andernach

In de ochtend verlaten we Keulen en zetten we koers naar Bonn. Het centrum staat helemaal in het teken van kerst. Op en rondom de schitterend gedecoreerde pleinen Münsterplatz, Bottlerplatz en Friedenplatz worden diverse activiteiten georganiseerd. Daarnaast heeft Bonn tal van bezienswaardigheden en musea die absoluut een bezoekje waard zijn. Wij vervolgen de reis naar Andernach. Dit gezellige stadje is van oorsprong een Romeinse nederzetting.

Zo 24 december: Andernach - Koblenz

Het landschap verandert nu zeer snel en ter hoogte van Königswinter komen wij oog in oog te staan met het beroemde Siebengebirge. We zijn al vroeg in Koblenz, waar we ook de kerstnacht door zullen brengen. ´s Avonds kunt u de nachtmis bijwonen in de Liebfrauenkirche.

Ma 25 december: Koblenz - Rüdesheim

Op eerste kerstdag verlaten wij tijdens het ontbijt Koblenz. Al gauw verheft de wereldberoemde ´Loreley´ zich hoog boven de grillige rivier de Rijn. Na de middag meren wij af in Rüdesheim. De voorbereidingen van het heerlijke kerstdiner zijn ondertussen in volle gang. Ter verhoging van de kerstsfeer wordt feestelijke kleding ten zeerste op prijs gesteld.

Di 26 december: Rüdesheim - Linz

We gaan weer stroomafwaarts richting Linz waar we in de loop van de middag aankomen. De romantische steegjes en een schilderachtige historische binnenstad maken dat Linz een populair en druk bezocht plaatsje aan de Rijn is.

Wo 27 december: Linz - Düsseldorf

We passeren wederom de machtige steden Bonn en Keulen. In de vermaarde ´Altstadt´ van Düsseldorf is het onder het genot van een glaasje ´Alt´ gezellig toeven. We beëindigen deze mooie dag met een bruisend afscheidsfeest.

Do 28 december: Düsseldorf - Arnhem

Tijdens de lunch arriveren wij weer in Arnhem. U heeft vandaag de gelegenheid om Arnhem te ontdekken.

Vrijdag 29 december: Arnhem - Deventer:

Wanneer alle passagiers die alleen de Nieuwjaarscruise doen aan boord zijn, gooien we de trossen los en zetten koers naar Deventer waar wij de eerste nacht zullen doorbrengen.

Zaterdag 30 december: Deventer - Kampen - Hoorn

Na een vroege afvaart arriveren we in de loop van de ochtend in Kampen. Hier kunt u een wandeling maken door de smalle straatjes van deze Hanzestad. Tijdens de lunch vervolgen wij de reis naar Hoorn. Het is vanaf onze ligplaats slechts een paar honderd meter lopen naar het sfeervol verlichte centrum. Ook vanavond zorgt de muzikant voor een gezellige sfeer aan boord.

Zondag 31 december: Hoorn - Amsterdam

Vandaag zetten we koers naar Amsterdam, dat zich opmaakt voor een zinderende jaarwisseling. In de namiddag kunt u deelnemen aan een grachtenrondvaart(*) door Amsterdam. Eenmaal terug aan boord van de Calypso staat u een onvergetelijke oudejaarsavond te wachten. We beginnen de avond met het diner. Daarna nodigen wij u uit in de lounge om daar met een groot feest het jaar 2018 in te luiden. Om middernacht laten wij de kurken knallen en is er een middernachtsnack. De muziek speelt door tot in de kleine uurtjes. Wij wensen u veel geluk en gezondheid voor het jaar 2018.

Maandag 1 januari: Amsterdam - Wijk bij Duurstede

Wij kunnen ons voorstellen dat u vandaag niet zo vroeg uit bed komt. Het ontbijt serveren we dan ook een uurtje later dan gebruikelijk. Via het Amsterdam-Rijnkanaal komen we bij Wijk bij Duurstede aan, onze volgende bestemming. Vandaag staat het Captains Dinner op het programma met aansluitend een daverend afscheidsfeest.

Dinsdag 2 januari: Wijk bij Duurstede - Arnhem

De Nederrijn brengt ons weer terug in Arnhem waar wij tijdens de lunch arriveren. Wij zijn er zeker van dat u door deelname aan deze unieke reis een goede start heeft gemaakt van het nieuwe jaar.

  • Welkomstcocktail
  • Sfeervol kerstfeest
  • Gehele reis livemuziek
  • Speciaal kerstmenu
  • Feestelijke jaarwisseling
  • Gehele reis livemuziek
  • Captains Dinner

Calypso

Het promenadedek heeft een comfortabele lounge met zitjes, banken, een dansvloer en een gezellige bar. De receptie en souvenirshop zijn gelegen in de centrale hal en het sfeervolle restaurant vindt u op het hoofddek. Maar u kunt natuurlijk ook naar buiten, bijvoorbeeld op het gedeeltelijk overdekte zonnedek met gemakkelijke stoelen en zelfs enkele fitnessapparaten.

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

Deze cruise kan niet worden geboekt

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805..

Selecteer uw hut(ten)

1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 2-pers.hut (2p. bed) 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 2-persoonshut Suite 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 1-persoonshut B 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-perssoonshut standaard 2-persoonshut standaard+ 2-persoonshut superior 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut suite Op deze hut loopt een optie Gereserveerd

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805