Kerst- en Nieuwjaarscruise 3-landen Nieuw

Tijdens deze nieuwe feestelijke cruise op het luxe schip Antonio Bellucci beleeft u de feestdagen wel heel erg stijlvol. Kerst en Nieuwjaar worden met elkaar gecombineerd in een zeer bijzondere ambiance. De excellente verzorging aan boord en de culinaire bedrevenheid van de chef de cuisine zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Zaterdag 23 december: Arnhem - Amsterdam

De inscheping vindt plaats tussen 16.00 en 19.00 uur in Arnhem. Vanavond en de rest van de reis zal de muzikant zorgdragen voor extra gezelligheid aan boord. Tijdens het diner gooien we de trossen los en varen we naar Amsterdam.

Zondag 24 december: Amsterdam (gehele dag)

Amsterdam is de winkelstad bij uitstek. Hier kunt u uw laatste kerstinkopen nog doen in één van de vele gezellige winkelstraten. De sfeervol verlichte bruggen over de grachten brengen u tijdens een rondvaart(*) geheel in kerstsfeer. Het is kerstavond en als u wilt kunt u de nachtmis bijwonen in een nabij gelegen kerk. Later op de avond kunt u zich aan boord tegoed doen aan het middernachtbuffet. Prettig kerstfeest!

Maandag 25 december: Amsterdam - Rotterdam

Terwijl u geniet van het kerstontbijt zijn we al onderweg naar de havenstad Rotterdam. Aan het einde van de middag is er in de sfeervolle lounge een kerstaperitief. De chef de cuisine heeft al zijn culinaire hoogstandjes verwerkt in het overweldigende kerstdiner. Wij stellen het zeer op prijs wanneer u feestelijke kleding meeneemt voor deze speciale avond.

Dinsdag 26 december: Rotterdam - Antwerpen

De ochtend zal beginnen met een heerlijke Champagnebrunch. Ondertussen varen we naar Antwerpen. In het centrum van deze bourgondische stad kunt u diverse kerstmarkten bezoeken.

Woensdag 27 december: Antwerpen - Dordrecht

Al vroeg verlaten we België en zetten koers naar Dordrecht. Vanaf de ligplaats loopt u zo het centrum in. De stad grossiert in bijzondere monumenten. Al kijkende naar de mooie gevels loopt u zo vele panden voorbij, waarachter vaak leuke winkels schuil gaan. Halverwege de middag zal er aan boord een High Tea geserveerd worden.

Donderdag 28 december: Dordrecht - Nijmegen

Via de Waal arriveren we na de lunch in Nijmegen. De Sint Stevenskerk en gelijknamige toren zijn letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van Nijmegen. Deze oudste kerk van Nijmegen is zowel van binnen als van buiten prachtig om te zien. Op de nabij gelegen Grote Markt vindt u onder meer De Waagh, waar vroeger het vee werd gewogen en verkocht. Momenteel is hier een horecagelegenheid te vinden.

Vrijdag 29 december: Nijmegen - Düsseldorf

Al vroeg verlaten we Nederland en zetten koers naar het derde land van deze reis, Duitsland. De feestelijk verlichte straten in de ´Altstadt´, geven Düsseldorf een gemoedelijke sfeer. Na het diner zal de muzikant zorgdragen voor een gezellige avond in de lounge.

Zaterdag 30 december: Düsseldorf - Bonn

In het centrum van de statige stad Bonn zijn verschillende mooie monumenten te zien. Het centrale marktplein wordt gedomineerd door het in pastelkleuren beschilderde Altes Rathaus.

Zondag 31 december: Bonn - Keulen

We komen tijdig in Keulen aan zodat u nog de gelegenheid heeft om de ´Altstadt´ te bezoeken. Aan het begin van de middag maakt iedereen zich op voor een gezellige Oudejaarsavond, waarna wij u een heerlijk galadiner serveren. Na afloop zal de muzikant zorgdragen voor een gezellige avond. Om middernacht laten wij de champagnekurken knallen en wensen wij u een goed en gezond 2018! Met de, door vuurwerk verlichte, Keulse Dom op de achtergrond zult u deze jaarwisseling niet snel vergeten.

Maandag 1 januari: Keulen - Rees

Op deze eerste dag van het nieuwe jaar kunt u het rustig aan doen. Een heerlijke Champagnebrunch staat voor u klaar in het restaurant zodat u nog wat langer van uw nachtrust kunt genieten. We varen rustig terug naar Rees.

Dinsdag 2 januari: Rees - Arnhem

Vandaag leggen we het laatste traject van deze stijlvolle cruise af. Na het ontbijt komen wij in Arnhem aan, waar wij afscheid van u nemen.

  • Welkomstcocktail
  • High Tea
  • 11 dagen kerstsfeer
  • Kerstavond met middernachtbuffet
  • Champagnebrunch op Tweede Kerstdag
  • Exclusief kerstdiner op Eerste & Tweede Kerstdag
  • Gehele reis livemuziek

Antonio Bellucci

De marmeren vloer van de royale entree, de met kroonluchters verlichte trappartijen en de smaakvol ingerichte lounge creëren een bijzondere ambiance die elke verwachting overtreft. Betreedt u de lounge op het voorschip dan wordt u gevangen door de moderne inrichting en het harmonieuze kleurenpalet. Daarin heeft het licht van buiten vrij spel, met de zonnestralen door het plafond en de grote ramen rondom. Als u vervolgens ontspannen plaats neemt dan heeft u vrij zicht op het landschap dat rustig aan u voorbij glijdt. Het chique restaurant vindt u op het Da Vinci-dek. Ook hier weer grote ramen, zodat u niets van de omgeving hoeft te missen. En met prachtig weer wilt u natuurlijk genieten op het zonnedek. De speelse zitjes, de zonnebedden en de zonneschermen zorgen voor een gezellige sfeer. Uitzonderlijk is het terras voor het stuurhuis. Zelfs als het schip onder een extreem lage brug doorvaart kunt u hier gewoon blijven zitten. Uiteraard heeft de Antonio Bellucci goede sauna- en fitnessfaciliteiten. In deze ruimte op het Caravaggiodek en in de whirlpool op het zonnedek kunt u zich ook tijdens de vaart in- of ontspannen. Tot slot is er de Captains-Corner, een stijlvolle tweede lounge op het achterschip. Hier drinkt u bijvoorbeeld een kopje koffie bij de open haard, kijkt u televisie of leest u uw e-mail op de computer.

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

Deze cruise kan niet worden geboekt

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805..

Selecteer uw hut(ten)

1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 2-pers.hut (2p. bed) 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 2-persoonshut Suite 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 1-persoonshut B 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-perssoonshut standaard 2-persoonshut standaard+ 2-persoonshut superior 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut suite Op deze hut loopt een optie Gereserveerd

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805