Kaartcruise Zeeland - Brugge Nieuw

Kaarten en varen gaan prima samen. Daarom organiseren we in samenwerking met de Kaart Bond Nederland een gezellige 6-daagse Kaartcruise naar Zeeland en Brugge. Houdt u van klaverjassen of jokeren? Dan is dit echt een reis voor u! U kunt deelnemen aan tenminste zes kaarttoernooien. Deelname is natuurlijk niet verplicht. Onderweg is er genoeg te zien om van te genieten, om over de uitstekende verzorging nog maar te zwijgen. Zet u dit najaar uw troef in?

Maandag 8 oktober: Arnhem

U bent vanaf 20.00 uur van harte welkom aan boord. Wij blijven nog tot de volgende ochtend in Arnhem liggen zodat u lvast kennis kunt maken met uw medereizigers.

Dinsdag 9 oktober: Arnhem - Middelburg

Al voor het ontbijt lichten we het anker en zetten we koers richting Zeeland. Tijdens deze eerste vaardag begint het eerste kaarttoernooi. Tussen de kaartrondes door heeft u volop tijd om van het uitzicht te genieten. In de avond meren we af in Middelburg waar we zullen overnachten.

Woensdag 10 oktober: Middelburg - Terneuzen

Tot de lunch heeft u tijd om het gezellige centrum van Middelburg te bezichtigen. Hier kunt u in de ochtend een wandeling maken door de oude smalle steegjes naar het centrum van Middelburg waar u op de Markt het prachtige stadhuis kunt bekijken. In de middag zetten we koers naar het in Zeeuws Vlaanderen gelegen Terneuzen. Hier zullen we de nacht doorbrengen.

Donderdag 11 oktober: Terneuzen (incl. busexcursie Brugge) - Bruinisse

Wij blijven vandaag in Terneuzen liggen. U kunt deelnemen aan een busexcursie naar de Belgische plaats Brugge. Na het ontbijt vertrekt de bus naar deze prachtige plaats. De historische binnenstad van Brugge staat op de werelderfgoedlijst. Tussen de kronkelende steegjes en romantische Reien waant u zich bijna in de middeleeuwen. Aan het eind van de middag komt u weer terug aan boord en volgen we onze reis naar Bruinisse.

Vrijdag 12 oktober: Bruinisse - Zaltbommel

U heeft vandaag weer genoeg tijd om een kaartje te leggen. Tijdens het ontbijt gooien we de trossen los in Bruinisse en zetten we koers richting Zaltbommel. Vanavond kunt u genieten van het Captains Dinner, gevolgd door een gezellige feestavond met livemuziek.

Zaterdag 13 oktober: Zaltbommel - Arnhem

De laatste dag van onze reis is alweer aangebroken. De ontscheping zal om ca. 16.00 uur plaatsvinden in Arnhem. Wij hopen dat u heeft genoten van deze mooie en gezellige kaartcruise.

  • Welkomstcocktail
  • Minimaal 6 kaarttoernooien
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Eén avond met live entertainment
  • Captains Dinner
  • Gratis busexcursie Brugge

Azolla

Het deels overkapte zonnedek heeft gemakkelijke stoelen om heerlijk in te ontspannen. Er is zelfs een klein verwarmd zwembad met jetstream en enkele fitnessapparaten. De gezellige lounge met bar en restaurant vindt u op het promenadedek. En het hele schip, dus ook uw hut, heeft airconditioning.

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is al vertrokken

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

Selecteer uw hut(ten)

1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 2-pers.hut (2p. bed) 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 2-persoonshut Suite 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 1-persoonshut B 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-perssoonshut standaard 2-persoonshut standaard+ 2-persoonshut superior 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut suite Op deze hut loopt een optie Gereserveerd

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805..

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805

Gerelateerde cruises