Kaartcruise Het Groene Hart Nieuw

Kaarten en varen gaan prima samen. Daarom organiseren we in samenwerking met de Kaart Bond Nederland een gezellige 6-daagse Kaartcruise door Nederland. Houdt u van klaverjassen of jokeren? Dan is dit echt een reis voor u! U kunt deelnemen aan tenminste zes kaarttoernooien. Deelname is natuurlijk niet verplicht. Onderweg is er genoeg te zien om van te genieten, om over de uitstekende verzorging nog maar te zwijgen. Zet u dit najaar uw troef in?

Maandag 9 oktober: Arnhem

U bent vanaf 20.00 uur van harte welkom aan boord. Wij blijven nog tot de volgende ochtend in Arnhem liggen zodat u alvast kennis kunt maken met uw medereizigers.

Dinsdag 10 oktober: Arnhem - Gouda

Al voor het ontbijt lichten we het anker en zetten we koers richting Gouda. Tijdens deze eerste vaardag begint het eerste kaarttoernooi. Tussen de kaartrondes door heeft u volop tijd om van het uitzicht te genieten. In de avond meren we af in Gouda waar we zullen overnachten.

Woensdag 11 oktober: Gouda - Amsterdam

Vandaag staat er een mooie vaardag op het programma. We laten Gouda achter ons en al snel bevinden we ons midden in de natuurgebied van het Groene Hart. Uitgestrekte natuur en vele Hollandse plassen worden afgewisseld met pittoreske dorpen en steden. Aan het eind van de middag komen we in Amsterdam aan. Na het diner kunt u de stad verkennen door o.a. een rondvaart te maken door de grachten.

Donderdag 12 oktober: Amsterdam - Spakenburg - Harderwijk

Al vroeg varen we via het IJ naar Spakenburg. Een voormalig vissersdorp aan de Zuiderzee dat tot op de dag van vandaag nog bekend staat om de klederdracht. Aan het begin van de middag vervolgen we onze reis naar Harderwijk. We bevinden ons inmiddels op de Randmeren. Wederom een prachtig natuurgebied dat favoriet is bij veel watersporters.

Vrijdag 13 oktober: Harderwijk - Deventer

Eenmaal op het Ketelmeer aangekomen draaien we de kronkelige IJssel op. Deventer behoort tot ééé van de zeven Hanzesteden die aan de IJssel liggen. In het centrum treft u veel monumentale panden aan waarin vaak leuke boetiekjes te vinden zijn. ´s Avonds kunt u genieten van het Captains Dinner, gevolgd door livemuziek in de lounge.

Zaterdag 14 oktober: Deventer - Arnhem

Vandaag varen we het laatste gedeelte van de kaartreis. De winnaars van de kaarttoernooien zijn bekend en de prijzen zijn uitgereikt. Rond 15.30 uur arriveren we in Arnhem en nemen we afscheid van u. Wij hopen dat u heeft genoten van deze mooie en gezellige kaartcruise.

  • Welkomstcocktail
  • Minimaal 6 klaverjastoernooien
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Eén avond met live entertainment
  • Captains Dinner
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

Deze cruise kan niet worden geboekt

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805..

Selecteer uw hut(ten)

1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 2-pers.hut (2p. bed) 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 2-persoonshut Suite 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 1-persoonshut B 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-perssoonshut standaard 2-persoonshut standaard+ 2-persoonshut superior 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut suite Op deze hut loopt een optie Gereserveerd

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805