Fietscruise Rijn & Moezel

Tijdens deze prachtige 7-daagse fietscruise door het Rijn- en Moezeldal fietst u op uw eigen tempo door schitterende natuur, interessante steden en dorpjes waar de tijd heeft stilgestaan.

Donderdag: Arnhem - Düsseldorf

De inscheping voor deze reis geschiedt gewoontegetrouw in Arnhem. Tijdens deze eerste dag kunt u rustig kennis maken met uw medepassagiers en worden de fietsroutes en dagprogramma’s met u doorgenomen. In de loop van de avond meren wij af in Düsseldorf waar u nog een wandeling kunt maken.

Vrijdag: Düsseldorf - Keulen

‘s Ochtends worden de fietsen klaargezet voor uw eerste fietstraject naar Keulen. Terwijl u op de fiets geniet van de interessante omgeving vaart het schip naar Keulen, waar u weer terug aan boord komt. (fietsafstand ca. 50 km)

Zaterdag: Keulen - Remagen - Andernach

Al vroeg in de ochtend varen we verder naar Remagen voor een korte stop. Hier begint de fietsroute naar Andernach. De geschiedenis van deze stad gaat meer dan 2000 jaar terug en het is hiermee een van de oudste steden aan de Rijn. (fietsafstand ca. 26 km)

Zondag: Andernach - Winningen - Koblenz

Na het ontbijt vertrekt u per fiets naar Winningen aan de Moezel. De rivier de Moezel wordt ingesloten door steile, veelal met wijngaarden bedekte berghellingen, die samen met de pittoreske dorpjes zorgen voor een schitterend geheel. In Winningen komt u weer aan boord voor de lunch. Aan het begin van de middag kunt u deelnemen aan een excursie(*) naar Cochem. Dit populaire toeristenstadje heeft een prachtige burcht en talrijke historische gebouwen in de middeleeuwse binnenstad. Het schip vaart ondertussen terug naar Koblenz, waar de deelnemers van de excursie weer aan boord komen. (fietsafstand ca. 30 km)

Maandag: Koblenz - Bonn

Tot de lunch blijven we nog in Koblenz liggen. U kunt uiteraard per fiets de omgeving gaan verkennen, of breng een bezoekje per kabelbaan aan de boven op de berg gelegen vesting. ‘s Middags vervolgen we onze reis naar de voormalige hoofdstad van Duitsland, Bonn.

Dinsdag: Bonn - Keulen - Düsseldorf

Vanaf Bonn start alweer de laatste fietsroute van deze cruise die u vandaag naar Keulen leidt. Zodra iedereen weer aan boord is varen we door naar Düsseldorf. Net achter het oude centrum vindt u winkels in overvloed. Aan boord treft de bemanning ondertussen alle voorbereidingen voor het Captains Dinner. (fietsafstand ca. 30 km)

Woensdag: Düsseldorf - Arnhem

Deze afwisselende reis is bijna ten einde. Rond het middaguur passeren wij de grens en om 14.00 uur arriveren wij in Arnhem. Wij zijn er zeker van dat u nog vaak terug zult denken aan al het moois dat u tijdens deze reis heeft gezien.

  • Welkomstcocktail
  • Eén avond met live entertainment
  • Fietsroutes
  • Fietsverhuur mogelijk
  • Captains Dinner

Horizon

Het schip heeft drie dekken. Op het promenadedek vindt u een ruime en uitnodigende lounge met een grote bar en een dansvloer. Door de royale ramen mist u niets van de mooie omgeving. De lounge bereikt u vanuit de centraal gelegen hal, waar ook de receptie en de souvenirvitrines zijn. Het restaurant bevindt zich op het achterste gedeelte van het promenadedek en is ook te bereiken vanuit de hal. Op het zonnedek staan stoelen en ligstoelen om heerlijk te ontspannen in de buitenlucht. Onder de overkapping staan hometrainers klaar voor als u zich even lekker wilt inspannen.

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is al vertrokken

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

Selecteer uw hut(ten)

1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 2-pers.hut (2p. bed) 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 2-persoonshut Suite 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 1-persoonshut B 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-perssoonshut standaard 2-persoonshut standaard+ 2-persoonshut superior 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut suite Op deze hut loopt een optie Gereserveerd

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805..

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805