Fietscruise Noord-Nederland en Texel Nieuw

Tijdens deze fietscruise passeert u al fietsend de mooiste plekjes die Noord-Holland te bieden heeft. De fietsroutes voeren u door dorpjes langs het Zwarte water tot aan het Noord-Hollandse Den Helder, Texel en Alkmaar. Geniet onderweg van prachtige landschappen.

Woensdag: Arnhem

Vanaf 20:00 uur bent u van harte welkom aan boord van de Horizon. De bemanning zal zorg dragen voor uw fiets en uw bagage. We blijven nog tot de volgende ochtend in Arnhem liggen.

Donderdag: Arnhem - Zwolle - Hasselt

Om 06.30 uur gooien we de trossen los en zetten we over de IJssel koers naar Zwolle. Hier begint uw eerste fietsroute. Langs het Zwarte Water fietst u in uw eigen tempo via het pittoreske Giethoorn naar Hasselt, waar we ook overnachten. (Fietsafstand ca. 55 km)

Vrijdag: Hasselt - Enkhuizen

Deze ochtend genieten we al varend van de omgeving. We verlaten de IJssel en steken het IJsselmeer over naar Enkhuizen. Tijdens de lunch zullen we in deze Noord-Hollandse stad aankomen. Voor de fietsliefhebbers is dit het startpunt van de fietstocht naar het schilderachtige Hoorn. (Fietsafstand Hoorn v.v. ca. 45 km)

Zaterdag: Enkhuizen - Den Helder

Na het ontbijt staan de fietsen al aan wal. Een mooie route door de natuur van de Kop van Noord-Holland brengt u naar de bestemming van vandaag, Den Helder. Door zijn strategische ligging is Den Helder de thuisbasis van de marine. In de cafés en op de gezellige terrassen in de binnenstad kunt u even bijkomen van de fietstocht. (Fietsafstand: ca. 50 km)

Zondag: Den Helder

Vandaag blijven we in Den Helder liggen en neemt het veer u mee naar Texel om per fiets dit schitterend Waddeneiland te verkennen (overtocht inbegrepen). Een bezoek aan het zeehondenopvang centrum Ecomare(*) behoort tot één van de mogelijkheden. (Fiets- afstand: ca. 25-60 km)

Maandag: Den Helder - Alkmaar - Zaandam

’s Ochtends staan de fietsen klaar voor een mooie tocht naar kaasstad Alkmaar. In de middag vervolgen we onze reis over het Noordhollandsch Kanaal naar Zaandam. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om dit per fiets te doen. Onderweg passeren we de Zaanse Schans, een uniek stukje Nederland met traditionele houten huisjes, molens, kaas- en klompenmakerijen. (Fietsafstand ca. 52 km)

Dinsdag: Zaandam - Breukelen - Wijk bij Duurstede

We verlaten Zaandam al vroeg per fiets richting Breukelen. Hier maakt de Horizon een korte stop om de fietsen weer aan boord te halen. We varen door naar Wijk bij Duurstede waar u ’s avonds kunt genieten van het heerlijke Captains Dinner. (Fietsafstand ca. 50 km)

Woensdag: Wijk bij Duurstede - Arnhem

Met flink wat kilometers in de benen komt aan deze mooie reis een einde. Via de Nederrijn keren we om 14.00 uur terug in Arnhem waar wij afscheid van u nemen.

  • Welkomstcocktail
  • Eén avond live entertainment
  • Fietsroutes
  • Fietsverhuur mogelijk
  • Captains Dinner

Horizon

Het schip heeft drie dekken. Op het promenadedek vindt u een ruime en uitnodigende lounge met een grote bar en een dansvloer. Door de royale ramen mist u niets van de mooie omgeving. De lounge bereikt u vanuit de centraal gelegen hal, waar ook de receptie en de souvenirvitrines zijn. Het restaurant bevindt zich op het achterste gedeelte van het promenadedek en is ook te bereiken vanuit de hal. Op het zonnedek staan stoelen en ligstoelen om heerlijk te ontspannen in de buitenlucht. Onder de overkapping staan hometrainers klaar voor als u zich even lekker wilt inspannen.

Meer informatie over de Horizon vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is al vertrokken

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805