Fietscruise langs de Loreley

Tijdens deze prachtige 7-daagse fietscruise langs de Loreley fietst u op uw eigen tempo langs de Romantische Rijn met zijn burchten en kastelen met als hoogtepunt de indrukwekkende Loreley.

Donderdag 10 september: Arnhem - Düsseldorf

De inscheping voor deze reis geschiedt gewoontegetrouw in Arnhem. Tijdens deze eerste dag kunt u rustig kennis maken met uw medepassagiers en worden de fietsroutes en dagprogramma’s met u doorgenomen. In de loop van de avond meren wij af in Düsseldorf waar u nog een wandeling kunt maken.

Vrijdag 11 september: Düsseldorf - Keulen

‘s Ochtends worden de fietsen klaargezet voor uw eerste fietstraject naar Keulen. Terwijl u op de fiets geniet van de interessante omgeving vaart het schip naar Keulen, waar u weer terug aan boord komt. (fietsafstand ca. 54 km)

Zaterdag 12 september: Keulen - Königswinter - Andernach

Vandaag beginnen we met een fietstocht naar Königswinter. Zodra u Bonn al fietsend gepasseerd bent, ziet u in de verte de burcht Drachenfels liggen, hier ligt het schip al op u te wachten. Tijdens de lunch vervolgen we onze reis naar Andernach. De geschiedenis van deze stad gaat meer dan 2000 jaar terug en het is hiermee één van de oudste steden aan de Rijn. (fietsafstand ca. 50 km)

Zondag 13 september: Andernach - Boppard

Na het ontbijt vertrekt u per fiets naar Boppard. Het landschap wordt langzaam iets heuvelachtiger. U fietst langs schitterende wijngaarden en de eerste burchten en kastelen komen in zicht. Het gebied waar u nu doorheen fietst wordt ook wel het romantische Rijndal genoemd. Eenmaal aangekomen in Boppard heeft u vanmiddag volop mogelijkheden om het wijnstadje en de nabije omgeving op uw gemak te verkennen. (fietsafstand ca. 50 km)

Maandag 14 september: Boppard - Oberwesel - Koblenz

Vanochtend fietst u van Boppard naar Oberwesel. Onderweg kunt u de beroemde Loreley bekijken. Zonder twijfel het hoogtepunt van deze reis. Vanaf de zuidoever van de Rijn heeft u een prachtig zicht op de 132 meter hoge rots. Weer terug aan boord in Oberwesel richten we de steven op Koblenz en heeft u de kans om de indrukwekkende rotsformatie vanaf het water te bewonderen. In Koblenz kunt u per fiets op ontdekkingstocht, of stap in de kabelbaan voor een bezoek aan de vesting Ehrenbreitstein. (fietsafstand ca. 25 km)

Dinsdag 15 september: Koblenz - Düsseldorf

Tot de lunch blijven we nog in Koblenz liggen en kunt u nog een route langs de Moezel fietsen. Zodra iedereen weer aan boord is varen we door naar Düsseldorf. Net achter het oude centrum vindt u winkels in overvloed. Aan boord treft de bemanning ondertussen alle voorbereidingen voor het Captains Dinner. (fietsafstand omgeving Koblenz 5-30km)

Woensdag 16 september: Düsseldorf - Arnhem

Deze afwisselende reis is bijna ten einde. Rond het middaguur passeren wij de grens en om 14.00 uur arriveren wij in Arnhem. Wij zijn er zeker van dat u nog vaak terug zult denken aan al het moois dat u tijdens deze reis heeft gezien.

Eigen fiets of huren?

U kunt uw eigen fiets meenemen tijdens de fietscruises. Aan boord kunt u de accu van uw elektrische fiets opladen. Alle fietsen worden met zorg behandeld. Wilt u liever een fiets huren? Dat kan ook. Geef dan wel bij boeking het juiste type en de goede maat door. Het huren van een luxe toerfiets kost € 75,- per week. Een E-Bike € 125,- per week. Indien u Taxi-Direct Service of busvervoer vanuit Antwerpen erbij boekt, is het niet mogelijk om uw eigen fiets mee te nemen.

  • Welkomstcocktail
  • Eén avond met live entertainment
  • Fietsroutes
  • Fietsverhuur mogelijk
  • Captains Dinner
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805