Ervaar de Kerstsfeer

Kerst vieren net voorbij de Loreley, dat klinkt op papier al bijzonder en is in het echt nog mooier. Het feestelijke kerstdiner in Rüdesheim is er één om nooit te vergeten en onderweg zijn alle Duitse steden gehuld in een sfeervolle kerstambiance. U struint heerlijk rond op de Altmarkt in Keulen of de Bottlerplatz in Bonn en geniet volop van de indrukwekkende kerstsfeer.

Maandag 21 december: Arnhem - Düsseldorf

Vanaf 08.00 uur kunt u inschepen aan de kade in Arnhem. Op de loopplank is de gezellige kerstsfeer aan boord al merkbaar. Om 09.30 uur wordt het anker gelicht en varen wij over de Rijn naar Düsseldorf, waar we in de loop van de avond aankomen.

Dinsdag 22 december: Düsseldorf - Keulen

Tijdens het ontbijt vervolgen wij onze reis en zetten koers naar de volgende bestemming, Keulen. In het gezellige centrum zijn meerdere kerstmarkten. Iedere kerstmarkt heeft een eigen sfeer. De meest traditionele kerstmarkt vindt u op de Altmarkt bij de Keulse Dom.

Woensdag 23 december: Keulen - Bonn - Andernach

In de ochtend verlaten we Keulen en zetten koers naar Bonn. Het centrum staat helemaal in het teken van kerst. Op en rondom de schitterend gedecoreerde pleinen Münsterplatz, Bottlerplatz en Friedenplatz worden diverse activiteiten georganiseerd. Daarnaast heeft Bonn tal van bezienswaardigheden en musea die absoluut een bezoekje waard zijn. Wij vervolgen de reis naar Andernach. Dit gezellige stadje is van oorsprong een Romeinse nederzetting.

Donderdag 24 december: Andernach - Koblenz

Het landschap verandert nu zeer snel en ter hoogte van Königswinter komen wij oog in oog te staan met het beroemde Siebengebirge. We zijn al vroeg in Koblenz, waar we ook de kerstnacht door zullen brengen. ’s Avonds kunt u de nachtmis bijwonen in de Liebfrauenkirche.

Vrijdag 25 december: Koblenz - Rüdesheim

Op eerste kerstdag verlaten wij tijdens het ontbijt Koblenz. Al gauw verheft de wereldberoemde Loreley zich hoog boven de grillige rivier de Rijn. Na de middag meren wij af in Rüdesheim. De voorbereidingen van het heerlijke kerstdiner zijn ondertussen in volle gang. Ter verhoging van de kerstsfeer wordt feestelijke kleding ten zeerste op prijs gesteld.

Zaterdag 26 december: Rüdesheim - Linz

We gaan weer stroomafwaarts richting Linz waar we in de loop van de middag aankomen. De romantische steegjes en een schilderachtige historische binnenstad maken dat Linz een populair en druk bezocht plaatsje aan de Rijn is.

Zondag 27 december: Linz - Düsseldorf

We passeren wederom de machtige steden Bonn en Keulen. In de vermaarde Altstadt van Düsseldorf is het onder het genot van een glaasje Alt gezellig toeven. We beëindigen deze mooie dag met een bruisend afscheidsfeest.

Maandag 28 december: Düsseldorf - Arnhem

Tijdens de lunch arriveren wij weer in Arnhem. Wat ons rest is u een prettige jaarwisseling te wensen en wij hopen u in 2021 wederom op één van onze schepen te mogen begroeten.

  • Welkomstcocktail
  • Sfeervol kerstfeest
  • Gehele reis live entertainment
  • Speciaal kerstmenu
  • Te combineren met de vijfdaagse nieuwjaarscruise

Calypso

Het promenadedek heeft een comfortabele lounge met zitjes, banken, een dansvloer en een gezellige bar. De receptie en souvenirshop zijn gelegen in de centrale hal en het sfeervolle restaurant vindt u op het hoofddek. Buiten zijn er op het, gedeeltelijk overdekte, zonnedek comfortabele stoelen en zelfs enkele fitnessapparaten.

Meer informatie over de Calypso vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805