Een feestelijk Nieuwjaar

Het nieuwe jaar inluiden op het water is een onvergetelijke gebeurtenis. De gezelligheid aan boord, de sfeervolle ambiance in de omgeving en de dynamiek van onze hoofdstad zijn de perfecte ingrediënten voor een feest met allure en een prachtige start van het jaar.

Dinsdag 29 december: Arnhem - Deventer:

Tussen 08.00 en 09.00 uur verwelkomen wij u in Arnhem aan boord van de Calypso. De sfeervolle entourage en de gastvrije bemanning zorgen ervoor dat u zich snel thuis zult voelen. Wanneer alle passagiers aan boord zijn, gooien we de trossen los en zetten koers naar Deventer waar wij de eerste nacht zullen doorbrengen.

Woensdag 30 december: Deventer - Kampen - Hoorn

Na een vroege afvaart arriveren we in de loop van de ochtend in Kampen. Hier kunt u een wandeling maken door de smalle straatjes van deze Hanzestad. Tijdens de lunch vervolgen wij de reis naar Hoorn. Het is vanaf onze ligplaats slechts een paar honderd meter lopen naar het sfeervol verlichte centrum. Ook vanavond zorgt de muzikant voor een gezellige sfeer aan boord.

Donderdag 31 december: Hoorn - Amsterdam

Vandaag zetten we koers naar Amsterdam, dat zich opmaakt voor een zinderende jaarwisseling. In de namiddag kunt u deelnemen aan een grachtenrondvaart(*) door Amsterdam. Eenmaal terug aan boord van de Calypso staat u een onvergetelijke oudejaarsavond te wachten. We beginnen de avond met het diner. Daarna nodigen wij u uit in de lounge om daar met een groot feest het jaar 2021 in te luiden. Om middernacht laten wij de kurken knallen en is er een middernachtsnack. De muziek speelt door tot in de kleine uurtjes. Wij wensen u veel geluk en gezondheid voor het jaar 2021.

Vrijdag 1 januari: Amsterdam - Wijk bij Duurstede

Wij kunnen ons voorstellen dat u vandaag niet zo vroeg uit bed komt. Het ontbijt serveren we dan ook een uurtje later dan gebruikelijk. Via het Amsterdam-Rijnkanaal komen we in Wijk bij Duurstede aan. Vandaag staat het Captains Dinner op het programma met aansluitend een daverend afscheidsfeest.

Zaterdag 2 januari: Wijk bij Duurstede - Arnhem

De Nederrijn brengt ons weer terug in Arnhem waar wij tijdens de lunch arriveren. Wij zijn er zeker van dat u door deelname aan deze unieke reis een goede start heeft gemaakt van het nieuwe jaar.

  • Welkomstcocktail
  • Feestelijke jaarwisseling
  • Gehele reis live entertainment
  • Captains Dinner

Calypso

Het promenadedek heeft een comfortabele lounge met zitjes, banken, een dansvloer en een gezellige bar. De receptie en souvenirshop zijn gelegen in de centrale hal en het sfeervolle restaurant vindt u op het hoofddek. Buiten zijn er op het, gedeeltelijk overdekte, zonnedek comfortabele stoelen en zelfs enkele fitnessapparaten.

Meer informatie over de Calypso vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805