Door het Rijn- en Moezeldal Nieuw

Een reis voor echte fijnproevers en wijnproevers, zo kunnen we deze cruise wel samenvatten. Een combinatie van indrukwekkende grote steden als Düsseldorf en Keulen en prachtige wijngebieden rond Boppard en Cochem. Een heerlijke cruise!

Zondag 13 september: Arnhem - Emmerich

Vanaf 16.00 uur bent u van harte welkom aan boord. Onderweg richting Emmerich wordt in de lounge de bemanning aan u voorgesteld en heeft u de gelegenheid om kennis te maken met uw medepassagiers. Na het diner zullen we in Emmerich arriveren waar u nog een stadswandeling kunt maken.

Maandag 14 september: Emmerich- Düsseldorf

In alle vroegte verlaten wij Emmerich en zetten koers naar Düsseldorf. Deze stad leent zich bij uitstek om heerlijk te shoppen. Een wandeling door het nabijgelegen centrum leidt u naar de Königsallee, een chique en exclusieve winkelstraat. Onderweg passeert u talrijke cafeetjes waar het Altbier rijkelijk vloeit. Als alternatief kunt u zich aan boord opgeven voor de stadsrondrit per touringcar(*). U ziet dan de hoogtepunten van deze bruisende metropool.

Dinsdag 15 september: Düsseldorf - Köln

Rond lunchtijd komen de imposante torens van de Keulse Dom in zicht. Vanaf onze ligplaats is het maar een klein stukje lopen naar het centrum van deze levendige stad. Een bezoek aan het Schokoladenmuseum of Keulse Dom, lekker shoppen in de winkelstraten of parfumhuis 4711. Er zijn voldoende mogelijkheden om een goede indruk van deze stad te krijgen.

Woensdag 16 september: Keulen - Koblenz

Na aankomst in Koblenz kunt u op eigen gelegenheid al het moois ontdekken dat deze stad heeft te bieden. Maak een wandeling naar de Deutsche Eck, waar de Moezel in de Rijn verdwijnt. Of zweef met de kabelbaan over de Rijn naar de burcht Ehrenbreitstein vanwaar u een schitterend uitzicht heeft over het Rijn- en Moezeldal.

Donderdag 17 september: Koblenz - Cochem

Zodra we de eerste sluis op de Moezel gepasseerd zijn ervaart u het verschil tussen het drukke Rijndal en het serene Moezeldal. Tussen de steile wijnranken door zijn de wijnboeren volop bezig de druivenoogst binnen te halen terwijl in de dorpen langs de Moezel het ene wijnfeest na de andere feest georganiseerd wordt. Cochem is een typische Moezelstad en heeft een mooie oude binnenstad met vakwerkhuizen. De vele souvenirwinkels in de smalle straatjes van het centrum worden afgewisseld door gezellige Weinstuben.

Vrijdag 18 september: Cochem - Boppard

In de ochtend kunt u nog even genieten van de prachtige omgeving van de Moezel. Eenmaal op Rijn passeren we hoge rotspartijen met burchten en kastelen die het panorama nog mooier maken. We zullen in de loop van de middag in Boppard arriveren. Deze, midden in het wijngebied de Bopparder Hamm gelegen, plaats heeft een lange Rijnpromenade die u als vanzelf naar het centrum leidt.

Zaterdag 19 september: Boppard - Bonn- Krefeld

Het voetgangersgebied van onze volgende bestemming, Bonn, is één van de grootste in Duitsland. In de gezellige smalle straatjes en rondom de sfeervolle pleinen zijn winkels in overvloed. Bekende winkelstraten zijn onder andere de Bonngasse, de Poststra?e en de volledig gemoderniseerde Friedrichstra?e. Of brengt u liever een bezoek aan het geboortehuis van Beethoven? We varen verder stroomafwaarts naar Krefeld. Deze moderne stad is in de achttiende eeuw gegroeid door de textielindustrie. Enkele oude wevershuizen herinneren nog aan deze periode. ‘s Avonds nodigt de kapitein u uit voor het Captains Dinner.

Zondag 20 september: Krefeld - Arnhem

Ook aan deze gezellige reis komt een eind. Rond 14.00 uur komt Arnhem in zicht, waar wij na de lunch zullen ontschepen. Wij wensen u een goede thuisreis.

  • Welkomstcocktail
  • Koffie en thee inclusief
  • Gratis glas wijn bij het diner
  • Drie avonden met live entertainment
  • Captains Dinner
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805