Die schöne Loreley

Zin in een zeer gevarieerde reis over de Rijn? Dan is dit een uitgelezen kans. In 6 dagen pakt u al het moois mee. Van een grote stad als Keulen, tot het wijngebied rond Rüdesheim en klassieke trekpleisters als de indrukwekkende Loreley. Natuurlijk is het aan boord ook volop genieten.

Donderdag 14 mei: Arnhem - Düsseldorf

Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom aan boord. Nadat de bemanning aan u is voorgesteld, gooien we de trossen los en zetten we koers naar onze eerste bestemming Düsseldorf. Na het diner kunt u in de lounge alvast plannen maken voor de komende dagen. De muzikant zal zorgdragen voor een gezellige avond.

Vrijdag 15 mei: Düsseldorf - Bonn

Nog voor het ontbijt arriveren we in Düsseldorf. In de ochtend kunt u deelnemen aan een stadswandeling(*). Tijdens deze wandeling maakt u kennis met de mooie binnenstad van deze metropool. U kunt uiteraard ook op eigen gelegenheid de stad verkennen. Achter de gezellige Altstadt liggen lange winkelstraten met de bekende modemerken en warenhuizen. Terwijl we ’s middags naar Bonn varen kunt u genieten van een High Tea in de lounge.

Zaterdag 16 mei: Bonn - Boppard

‘s Morgens blijven we nog even in de voormalige hoofdstad van West-Duitsland. Tijdens de lunch richten wij de steven op onze volgende bestemming, Boppard. Naarmate we verder de Rijn opvaren verandert het landschap zienderogen. Het wordt heuvelachtiger en de eerste wijngaarden komen in zicht. In de namiddag geniet u van een heerlijke barbecue op het zonnedek. In de loop van de avond arriveren wij in het wijnstadje Boppard. De promenade langs het water leidt u als vanzelf naar het kleine, maar leuke centrum.

Zondag 17 mei: Boppard - Loreley - Rüdesheim

Vandaag staat het hoogtepunt van deze reis, de Loreley op het programma. Vanuit Boppard bieden wij u een gratis transfer per bus naar het uitzichtpunt van de Loreley. Vanaf hier heeft u een schitterend uitzicht op het Rijndal en de Loreley. De Rijn is hier 25 meter diep en maar 113 meter breed. Ondertussen ziet u het schip door de Loreley varen. In Oberwesel komen de gasten die deelgenomen hebben aan de excursie weer aan boord. Onderweg naar Rüdesheim varen wij over de Romantische Rijn waar u geniet van prachtige uitzichten. Het duurt niet lang meer voor we in Rüdesheim aankomen. Rüdesheim staat bekend om de vele wijnlokalen, historische vakwerkhuizen en de Drosselgasse. In deze smalle steeg kunt u in één van de gezellige Weinstuben genieten van een heerlijke Riesling uit de streek.

Maandag 18 mei: Rüdesheim - Keulen

We genieten nogmaals van het prachtige panorama. We houden het tempo er goed in, want we willen bijtijds in Keulen arriveren. In de winkelstraten, gelegen achter de Dom, kunt u heerlijk shoppen. Ook een bezoek aan het Chocolademuseum behoort tot één van de vele mogelijkheden. Of breng een bezoek(*) aan het nabijgelegen prachtige kasteel Augustusburg.

Dinsdag 19 mei: Keulen - Arnhem

De laatste dag is alweer aangebroken. Als afsluiting van deze mooie reis hebben wij een heerlijke champagnebrunch voor u klaar staan. Rond 11.00 uur komen we in Arnhem aan. Hier nemen wij afscheid van u en wensen u een wel thuis.

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Eén keer lokaal entertainment
  • High Tea
  • Gehele reis live entertainment
  • Farewell Dinner
  • Champagnebrunch
  • Inclusief bustransfer naar de Loreley
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is niet meer beschikbaar

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805

Gerelateerde cruises