Die schöne Loreley

Zin in een zeer gevarieerde reis over de Rijn? Dan is dit een uitgelezen kans. In 6 dagen pakt u al het moois mee. Van een grote stad als Keulen, het wijngebied rond Koblenz en klassieke trekpleisters als de indrukwekkende Loreley. Natuurlijk is het aan boord ook volop genieten.

Maandag 20 mei: Arnhem - Keulen

Vanaf 16.00 uur bent u van harte welkom aan boord. Nadat de bemanning aan u is voorgesteld, gooien we de trossen los en zetten we koers naar onze eerste bestemming Keulen. Na het diner kunt u in de lounge alvast uw plannen maken voor de komende dagen. De muzikant zal zorgdragen voor een gezellige avond.

Dinsdag 21 mei: Keulen - Bonn

Tegen het einde van de ochtend arriveren we in Keulen. In de winkelstraten, gelegen achter de Dom, kunt u heerlijk shoppen. Ook een bezoek aan het Chocolademuseum behoort tot één van de vele mogelijkheden. Of breng een bezoek aan een prachtig, in de buurt gelegen, slot(*). Terwijl we ‘s avonds naar Bonn varen kunt u genieten van de muziek op het zonnedek.

Woensdag 22 mei: Bonn - Remagen - Andernach

‘s Morgens blijven we nog even in de voormalige hoofdstad van Duitsland. Tijdens de lunch richten wij de steven op onze volgende bestemming, Remagen. Naarmate we verder de Rijn opvaren verandert het landschap. Het wordt heuvelachtiger en de eerste wijngaarden komen in zicht. In Remagen kunt u onder andere een bezoek brengen aan het Vredesmuseum. Tijdens de Tweede Wereldoorlog was de verovering van de Rijnbrug bij Remagen door de geallieerden een belangrijke stap naar de vrede. Aan het begin van de avond varen wij door naar het stadje Andernach waar we zullen overnachten.

Donderdag 23 mei: Andernach - Loreley - Rüdesheim - Koblenz

Vandaag passeren we het hoogtepunt van deze reis, de Loreley. Onderweg naar Rüdesheim varen wij over de Romantische Rijn waar u geniet van prachtige uitzichten. Vele burchten en kastelen ziet u passeren op de dichtbegroeide bergtoppen. Voordat we langs de Loreley varen maken we een korte stop en bieden wij u een transfer(*) aan naar een uitzichtpunt. Vanaf hier heeft u een schitterend uitzicht op het Rijndal en de Loreley. De Rijn is hier 25 meter diep en maar 113 meter breed, wat het erg indruk- wekkend maakt om doorheen te varen. Eenmaal weer terug aan boord geniet u van een heerlijke barbecue op het zonnedek. Het duurt niet lang meer voor we in Rüdesheim aankomen. Indien u deelneemt aan de rondrit(*) door de wijngaarden staat het treintje al op u wachten. Rüdesheim staat bekend om de vele wijnlokalen, historische vakwerkhuizen en de Drosselgasse. In deze smalle steeg kunt u in één van de gezellige Weinstuben genieten van een heerlijke Riesling uit de streek. Tijdens het diner varen we terug naar Koblenz.

Vrijdag 24 mei: Koblenz - Düsseldorf

We genieten nogmaals van het prachtige panorama. We houden het tempo er goed in, want we willen bijtijds in Düsseldorf arriveren. In de middag kunt u deelnemen aan een stadswandeling(*). Tijdens deze wandeling maakt u kennis met de mooie binnenstad van deze metropool. U kunt uiteraard ook op eigen gelegenheid de stad verkennen. Achter de gezellige Altstadt liggen lange winkelstraten met de bekende modemerken en warenhuizen. ’s Avonds nodigt de kapitein u uit voor het Farewell Dinner.

Zaterdag 25 mei: Düsseldorf - Arnhem

De laatste dag is alweer aangebroken. Als afsluiting van deze mooie reis hebben wij een heerlijke champagnebrunch voor u klaar staan. Rond het middaguur komen we in Arnhem aan. Hier nemen wij afscheid van u en wensen u een wel thuis.

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Eén keer lokaal entertainment
  • High Tea
  • Gehele reis live entertainment
  • Farewell Dinner
  • Champagnebrunch
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is al vertrokken

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805