De Romantische Rijn met een vleugje Moezel Nieuw

Ga in Arnhem aan boord en laat u betoveren door de romantische Rijn en de schilderachtige Moezel. Tijdens deze reis staan o.a. Keulen, Andernach, Cochem, Koblenz en Düsseldorf op het programma.

Let op: Deze reis wordt uitgevoerd door (en onder verantwoording van) De Jong Intra

Donderdag: Arnhem - Düsseldorf

U kunt vanochtend terecht op de mps Horizon dat afgemeerd ligt aan de Nieuwe kade. Om 09.00 uur kunt u inschepen, waarna we om ca. 09.30 uur vertrekken naar Düsseldorf.

Vrijdag: Königswinter

Al heel vroeg vertrekken we uit Düsseldorf om in de middag aan te komen in Königswinter aan de Rijn. Dit gezellige stadje ligt aan de voet van het Zevengebergte vlakbij de Peterberg en de Drachenfels.

Zaterdag: Boppard

We varen vandaag langs Koblenz naar Boppard. Boppard heeft één van de mooiste boulevards langs de oevers van de Middenrijn. Maak een wandeling over deze boulevard en door het oude centrum van de stad.

Zondag: Cochem

Vandaag wisselen we de Rijn in voor de Moezel. Bij Koblenz, waar de Rijn en de Moezel samenkomen, varen we de Moezel op. Geniet onderweg van de mooie omgeving en de met wijn- gaarden bedekte hellingen. Na het middaguur komen we aan in Cochem. De smalle kronkelige steegjes, de oude vakwerkhuizen en het historische marktplein kenmerken het beeld van deze gezellige stad.

Maandag: Koblenz

Vandaag is het de beurt aan Koblenz. We komen er na de lunch aan zodat u vanmiddag de tijd heeft om de stad te bezoeken. Vestingsmuren, burchttorens en kastelen geven u een indruk van het bewogen verleden van deze stad.

Dinsdag: Keulen

Keulen is een stad met een roemrijk Romeins verleden. De Keulse Dom, de grootste kathedraal van Duitsland is het herkenningspunt van deze stad.

Woensdag: Arnhem

Vandaag is deze cruise alweer ten einde gekomen. Na een laatste lunch aan boord volgt om ca. 14.00 uur de ontscheping.

  • Welkomstcocktail
  • Eén avond met live entertainment
  • Captains Dinner
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

Deze cruise kan niet worden geboekt

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805..

Selecteer uw hut(ten)

1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 2-pers.hut (2p. bed) 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 2-persoonshut Suite 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 1-persoonshut B 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-perssoonshut standaard 2-persoonshut standaard+ 2-persoonshut superior 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut suite Op deze hut loopt een optie Gereserveerd

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805