De Romantische Rijn met een vleugje Moezel

Ga in Arnhem aan boord en laat u betoveren door de de romantische Rijn en de schilderachtige Moezel. Tijdens deze reis staan o.a. Keulen, Andernach, Cochem, Koblenz en Düsseldorf op het programma

Let op: deze reis wordt uitgevoerd door en valt onder verantwoording van De Jong Intra.

Donderdag 3 oktober: Arnhem en Düsseldorf

U kunt vanochtend terecht op het mps Horizon dat afgemeerd ligt aan de Nieuwe Kade. Om 09.00 uur kunt u inschepen, waarna we om ca. 09.30 uur vertrekken naar Düsseldorf.

Vrijdag 4 oktober: Königswinter

Al heel vroeg vertrekken we uit Düsseldorf om in de middag aan te komen in Königswinter aan de Rijn. Dit gezellige stadje ligt aan de voet van het Zevengebergte vlakbij de Peterberg en de Drachenfels.

Zaterdag 5 oktober: Boppard

We varen vandaag langs Koblenz naar Boppard. Boppard heeft één van de mooiste boulevards langs de oevers van de Middenrijn. Maak een wandeling over deze boulevard en door het oude centrum van de stad.

Zondag 6 oktober: Cochem

Vandaag wisselen we de Rijn in voor de Moezel. Bij Koblenz, waar de Rijn en de Moezel samenkomen, varen we de Moezel op. Geniet onderweg van de mooie omgeving en de met wijngaarden bedekte hellingen. Na het middaguur komen we aan de Cochem. De smalle kronkelige steegjes, de oude vakwerkhuizen en het historische marktplein kenmerken het beeld van deze gezellige stad

Maandag 7 oktober: Koblenz

Vandaag is het de beurt aan Koblenz. We komen er na de lunch aan zodat u vanmiddag de tijd heeft om de stad te bezoeken. Vestingmuren, burchttorens en kastelen geven u een indruk van het bewogen verleden van deze stad.

Dinsdag 8 oktober: Keulen

Keulen is een stad met een roemrijk Romeins verleden. De Keulse Dom, de grootste kathedraal van Duitsland is het herkenningspunt van deze stad.

Woensdag 9 oktober: Arnhem

Vandaag is deze cruise alweer ten einde gekomen. Na een laatste lunch aan boord volgt om ca. 14.00 uur de ontscheping.

  • Welkomstdrankje
  • Eén avond met live entertainment
  • Captain’s Dinner

Horizon

Het schip heeft drie dekken. Op het promenadedek vindt u een ruime en uitnodigende lounge met een grote bar en een dansvloer. Door de royale ramen mist u niets van de mooie omgeving. De lounge bereikt u vanuit de centraal gelegen hal, waar ook de receptie en de souvenirvitrines zijn. Het restaurant bevindt zich op het achterste gedeelte van het promenadedek en is ook te bereiken vanuit de hal. Op het zonnedek staan stoelen en ligstoelen om heerlijk te ontspannen in de buitenlucht. Onder de overkapping staan hometrainers klaar voor als u zich even lekker wilt inspannen.

Meer informatie over de Horizon vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is al vertrokken

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

 
Op deze hut loopt een optie
Gereserveerd

Kies in het onderstaande hutten overzicht uw gewenste hut uit. De prijzen en legenda kan u vinden onder de prijsinformatie knop hierboven.

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805.

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805