De Rijn en het Rijndal

Tijdens deze 7-daagse reis met het mps Horizon geniet u van het prachtige landschap, met tegen berghellingen gelegen sprookjesachtige burchten en kastelen, dat aan u voorbij glijdt.

Let op: deze reis wordt uitgevoerd door en valt onder verantwoording van De Jong Intra.

Donderdag: Arnhem - Düsseldorf

Om 09.00 uur kunt u inschepen aan boord van de Horizon aan de Nieuwe Kade, waarna we om ca. 10.00 uur vertrekken naar Düsseldorf.

Vrijdag: Bonn

We liggen de hele middag en avond in Bonn zodat u ruim de tijd heeft om deze culturele stad te bezoeken. Qua architectuur is Bonn een uitermate boeiende stad: oude paleizen zoals Kürsfürstliches Schloss worden afgewisseld met hypermoderne bouwwerken. De binnenstad van Bonn leent zich uitstekend voor een dagje winkelen, lekker eten of flaneren langs de Rijn.

Zaterdag: Andernach

Al vroeg in de morgen gaan de trossen los en varen we naar Andernach, waar we ’s middags aankomen. Het plaatsje is één van de oudste steden van Duitsland en heeft nog vele bouwwerken uit de Middeleeuwen.

Zondag: Rüdesheim

Het wijnstadje Rüdesheim is de hoofdstad van het Rheingau-wijn-gebied. In de smalle knusse straatjes zijn diverse wijnlokalen waar u kennis kunt maken met de lokale specialiteiten. De meeste bevinden zich in de Drosselgasse, één van de bekendste wijnstraten van Duitsland.

Maandag: Boppard en Koblenz

Vanochtend bezoeken we Boppard, een idyllisch stadje met vele levendige pleinen. Hierna varen we door naar Koblenz, gelegen aan de bekende ‘Deutsches Eck’ waar de Rijn en de Moezel elkaar ontmoeten. U heeft ’s middags de tijd om deze mooie plaats te bezoeken en bijvoorbeeld een wandeling langs de rivierpromenade te maken.

Dinsdag: Keulen

We vertrekken vroeg uit Koblenz en komen in de loop van de middag aan in Keulen. U heeft de rest van de middag en avond om deze gezellige plaats te ontdekken. Keulen is een stad met een roemrijk Romeins verleden. De Keulse Dom, de grootste kathedraal van Duitsland is het herkenningspunt van deze stad. De ‘Altstadt’ is een gezellige historische stadskern vol met leuke straatjes en vele terrasjes. In de ‘Altstadt’, het historisch centrum, vindt u vele winkels, terrasjes en restaurants.

Woensdag: Arnhem

We leggen vanochtend het laatste traject af naar Arnhem. Na de laatste lunch aan boord volgt de ontscheping, waarmee de reis ten einde is gekomen.

  • Welkomstcocktail
  • één avond live entertainment
  • Captains Dinner
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

loading

Helaas, deze reis is al vertrokken

De beschikbaarheid van deze cruise kan helaas niet worden geladen. Probeer het later nog eens.

Opnieuw laden

Selecteer uw hut(ten)

1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 2-pers.hut (2p. bed) 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 2-persoonshut Suite 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 1-persoonshut B 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-perssoonshut standaard 2-persoonshut standaard+ 2-persoonshut superior 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut suite Op deze hut loopt een optie Gereserveerd

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805..

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805