Burchten & Kastelen

Vanwege de tactische ligging van de vele nederzettingen langs de Rijn werden hier vaak kastelen, burchten en andere vestingen gebouwd. Om daar met een schip langs te varen is een belevenis op zich.

Donderdag 12 oktober: Arnhem - Düsseldorf

Vanaf 16.00 uur bent u van harte welkom aan boord. In de loop van de avond zal in de lounge de bemanning aan u worden voorgesteld en kunt u onder het genot van een drankje nader kennismaken met uw medepassagiers. Tijdens het diner gooien we de trossen los en varen we rustig naar onze eerste bestemming Düsseldorf.

Vrijdag 13 oktober: Düsseldorf - Bonn

In de ochtend heeft u de gelegenheid om Düsseldorf te verkennen. Deze stad biedt u een diversiteit aan mogelijkheden. De Altstadt laat u het oude gedeelte van Düsseldorf zien, terwijl u in de Medienhafen kennismaakt met de moderne architectuur. Tijdens de lunch vervolgen we onze reis naar Bonn waar we in de loop van de avond aankomen.

Zaterdag 14 oktober: Bonn - Koblenz

De ochtend brengen wij door in Bonn, de voormalige hoofdstad van West-Duitsland. Een rondrit(*) biedt u de mogelijkheid om kennis te maken met de geboortestad van Ludwig van Beethoven. We laten Bonn aan het einde van de ochtend achter ons en varen door naar Koblenz. Deze handelsstad ligt ingeklemd tussen de Moezel en de Rijn. De Deutsches Eck, het punt waar de Moezel uitmondt in de Rijn, is een echte trekpleister. Oude vestingmuren, burchttorens en kastelen zijn overblijfselen uit een bewogen verleden en zijn nog steeds zichtbaar in deze stad.

Zondag 15 oktober: Koblenz - Rüdesheim

Tot de lunch kunt u Koblenz nog verkennen, waarna wij onze reis vervolgen naar Rüdesheim. Wij varen over de Romantische Rijn waar u geniet van prachtige uitzichten. Vele burchten en kastelen ziet u passeren op de dichtbegroeide bergtoppen. In het begin van de avond komen we in de wijnstad Rüdesheim aan. De middeleeuwse stadskern, evenals gedeelten van de stadsversterking, zijn bewaard gebleven. In de Drosselgasse is het altijd gezellig. Onder het genot van live muziek kunt u in de vele restaurants en barretjes genieten van de wereldberoemde Rüdesheimer Kaffee of één van de lokale wijnen.

Maandag 16 oktober: Rüdesheim - Keulen - Emmerich

Op onze terugreis richting Keulen passeren we de Loreley en kunt u nogmaals genieten van de prachtige omgeving die aan u voorbij trekt. In de loop van de middag komen we in de Domstad aan. De gotische kathedraal is de hoofdkerk van het aartsbisdom Keulen en tevens een van de grootste kathedralen van Europa. Achter de kathedraal bevinden zich lange winkelstraten waar u heerlijk kunt winkelen. Na het Farewell Dinner varen we stroomafwaarts naar Emmerich.

Dinsdag 17 oktober: Emmerich - Arnhem

De laatste dag is al weer aangebroken. Als afsluiting van deze mooie reis hebben wij een heerlijke Champagnebrunch voor u klaar staan. Aangekomen op onze eindbestemming Arnhem, nemen wij afscheid van u en wensen u een wel thuis.

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Gehele reis livemuziek
  • Eén keer lokaal entertainment
  • High Tea & High Wine
  • Farewell Dinner
  • Champagnebrunch
Geen beschikbare schepen gevonden
Hutnummer:

p.p.

Toevoegen Op aanvraag
Type hut
Aantal personen
Schip
Datum
Prijs

Verwijderen

Selecteer een schip en afvaartdatum

Deze cruise kan niet worden geboekt

Deze afvaart zit helaas vol. Neem contact met ons op voor alternatieve cruises of als u wilt dat we u op de wachtlijst plaatsen: 026-445 2805..

Selecteer uw hut(ten)

1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 2-pers.hut (2p. bed) 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 2-persoonshut Suite 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-persoonshut 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 1-persoonshut B 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
1-persoonshut 2-persoonshut 2-persoonshut B 3-persoonshut Op deze hut loopt een optie Gereserveerd
2-perssoonshut standaard 2-persoonshut standaard+ 2-persoonshut superior 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut superior+ 2-persoonshut suite Op deze hut loopt een optie Gereserveerd

Uw gekozen cruise

Totaalbedrag:  
Onze reizen zijn 2 dagen voor vertrek niet meer online boekbaar! Neem telefonisch contact met onze reserveringsafdeling op als u deze reis wilt boeken. +31264452805